FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
27 september - Fred (Den Haag)

Jeroen Dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem
Jeroen Dijsselbloem
Donderdag 27 september 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 27 september 2018 is oud-politicus Jeroen Dijsselbloem om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Naar aanleiding van zijn boek De Eurocrisis geeft hij een lezing en uiteraard is er ruimte voor vragen. Aansluitend zal hij signeren.

De Eurocrisis
Er is al veel gezegd en geschreven over de eurocrisis: over de oorzaken en het gevolg van de ineenstortende economie, de peperdure redding van banken, de oplopende schulden, het voorspelde einde van de euro, de dreigende exit van Griekenland, de voortdurende zoektocht naar de schuldigen, de onenigheid over oplossingen, en de grote gevolgen voor mensen in de hele eurozone.

Jeroen Dijsselbloem, voorzitter van de Eurogroep, was bij alle besprekingen aanwezig en haalde soms nachtenlang door, op zoek naar oplossingen. In dit bijzondere boek neemt hij ons mee in het eerlijke, nog niet eerder vertelde verhaal achter de eurocrisis. Waar is het nou echt misgegaan? Hoe is de crisis uiteindelijk tot staan gebracht? En hoe verder in de toekomst van de eurozone?

De Eurocrisis is het hoogstpersoonlijke boek van oud-Eurogroep-voorzitter Dijsselbloem, waarin hij van binnenuit beschrijft hoe een continent jarenlang op de rand van de afgrond balanceerde, en hoe het uiteindelijk gered werd.

Jeroen Dijsselbloem
Oud-politicus Jeroen Dijsselbloem (1966) was van 2012 tot 2017 minister van Financiën. Daarnaast was hij van 2013 tot januari 2018 voorzitter van de Eurogroep.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...