FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
14 maart - Centrum (Den Haag)

De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager
Jeroen Siebelink
Interview door Derk Walters
Zaterdag 14 maart 2020 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 14 maart is Jeroen Siebelink om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek De vegetarische slager geïnterviewd worden door journalist en veganist Derk Walters. Aansluitend zal hij signeren. 

Update 12-3-2020 17:30 uur:
Paagman houdt de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten. We staan in goed contact met de bezoekende auteurs en zullen per geval bekijken wat wel en niet mogelijk is. Dit evenement gaat vooralsnog door.

De vegetarische slager

Ontmoet Jaap Korteweg, een boer uit het Brabantse Zevenbergen: nuchter, ambitieus en eigenwijs. Iemand die blind is voor beren op de weg, maar kansen scherp ziet. Een eenvoudige man met een niet zo eenvoudige droom: mensen vegetarisch vlees laten eten. Lékker vlees: kip, gehaktballen, shoarma, rookworst – alles waar hij zelf als vleesliefhebber zo van houdt, maar dan zonder dat er een dier aan te pas komt. Schrijver en onderzoeksjournalist Jeroen Siebelink neemt de lezer mee op het onvergetelijke avontuur van een groepje pioniers dat zich, gesterkt door de missie van Jaap, elke dag inzet voor een wereld zonder dierlijk vlees. Met dit geweldige boek deel je die droom, de tactiek, de keukengeheimen, de mislukkingen, de strijd, het doorzettingsvermogen en de uiteindelijke doorbraak van De Vegetarische Slager op weg naar het realiseren van de grote ambitie: de grootste slager ter wereld worden.

Jeroen Siebelink
Jeroen Siebelink is schrijver en journalist en schreef onder andere het boek Vaders & Zonen en Het wereldschokkende en onweerstaanbaar lekkere verhaal van Tony Chocolonely.

85ste Boekenweek
Zaterdag 7 maart is het zover: de 85ste Boekenweek gaat van start! Van 7 t/m 15 maart is het weer Boekenweek met dit jaar als thema ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Het Boekenweekgeschenk met titel Leon & Juliette wordt dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl. U ontvangt het Boekenweekgeschenk gratis tijdens de Boekenweek bij besteding van ten minste €15,- aan Nederlandstalige (e-)boeken.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Jeroen Siebelink
*
*
*
*
*
Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...