FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Agenda
Archief
7 november - Centrum (Den Haag)

Jeroen Siebelink

Jeroen Siebelink
Jeroen Siebelink
Interview door Jean-Pierre Geelen
Donderdag 7 november 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 7 november is Jeroen Siebelink om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Pels geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal hij signeren.

Pels
Theun helpt van jongs af aan in zijn vaders pelsdierenfokkerij. Maar als hij ouder wordt, ziet hij steeds scherper dat het wrede werk niet te rijmen valt met zijn compassie voor deze dieren. Verzet is onontkoombaar: met zijn beste vriend Appie sluit hij zich aan bij het radicale Dierenbevrijdingsfront.
Tijdens hun nachtelijke, steeds gevaarlijker missies waarop ze duizenden dieren bevrijden, dringt het tot Theun door dat hij nog veel kooien kan openzetten, maar dat zijn vader in hem opgesloten blijft. Hoe kan iemand van wie hij houdt zo met weerloze wezens omgaan? Onvermijdelijk komt hij oog in oog te staan met de plek waar het allemaal begon. Durft hij de strijd aan?

Pels is een avontuurlijke en ontroerende roman over de onmogelijkheid van kiezen tussen je familie en je idealen.

Jeroen Siebelink is schrijver en journalist en schreef onder andere het boek Vaders & Zonen en Het wereldschokkende en onweerstaanbaar lekkere verhaal van Tony Chocolonely.

 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...