FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
1 september - Delft

Jeroen Windmeijer

Jeroen Windmeijer
Jeroen Windmeijer
Signeersessie
Zondag 1 september 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, aanmelden niet nodig

Op zondag 1 september is Jeroen Windmeijer om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Hij zal naar aanleiding van zijn nieuwste boek De offers signeren. 

De offers
n een gesloten gemeenschap in de buurt van het Boliviaanse Titicacameer worden in korte tijd drie kinderen vermoord. Alles wijst erop dat ze op rituele wijze zijn omgebracht. De Nederlandse student Luc en zijn vriendin Nayra raken bij de zaak betrokken. Is de uitgestorven gewaande traditie van het kinderoffer nieuw leven ingeblazen? Wat waart er rond in de mistige toppen van de Andes?
In Latijns-Amerika is het christendom, dat de roomskatholieke conquistadores met zich meebrachten, diep verweven met de oorspronkelijke natuurgodsdienst. De indianen zien Moeder Aarde als een zorgzame moeder, die de mens overvloed schenkt. Offers zijn nodig om het evenwicht in stand te houden. Maar soms is wel een heel groot offer nodig…
Jeroen Windmeijer opent in zijn weergaloze nieuwe thriller de anders zo gesloten wereld van de Boliviaanse hoogvlakten. 

Jeroen Windmeijer
Jeroen Windmeijer (1969) is antropoloog en werkzaam als docent bij het middelbaar onderwijs in Leiden. Hij heeft al drie literaire thrillers op zijn naam staan, waarin de Leidse archeoloog Peter de Haan de hoofdrol speelt. In zijn thrillers verweeft hij Romeinse en Bijbelse geschiedenis verweven met de geschiedenis van zijn woonplaats Leiden. In augustus 2019 verschijnt zijn nieuwste boek De offers.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...