FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Agenda
Archief
8 april

Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer
Jill Schirnhofer
Signeren
Zaterdag 8 april 2017 16:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 8 april is crea-queen Jill Schirnhofer om 16:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij zal haar eerste jeugdroman Elvy's eigen wereld - So boho!  signeren. Daarnaast kan je ook met haar op de foto.

 

Hét fictiedebuut van het jaar: crea queen Jill, bekend van tv en YouTube, schrijft haar eerste jeugdboek! Elvy's eigen wereld - So boho!  is het begin van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar. Dit heerlijke, vlot lezende boek over mode, Ibiza, kleding en creativiteit is een absolute aanrader.

Elvy op Ibiza
Elvy's eigen wereld - So boho! is het eerste deel in een nieuwe fictieserie die vooral meisjes zal aanspreken, geschreven door 's lands bekendste crea queen. We maken kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, dus als hippiezus Joy Elvy uitnodigt om de zomer bij haar en haar boho-vrienden op Ibiza door te brengen, kunnen hun ouders moeilijk nee zeggen. Elvy's tekentalent komt goed van pas op het eiland als zij samen met buurmeisje Kate een kledinglabel begint.

Jill Schirnhofer: bekend van Zapp en YouTube
Multitalent Jill tekent, ontwerpt, maakt programma's, schrijft columns en acteert. Ze is bekend van haar eigen programma bij Zapp op tv en van haar YouTube-filmpjes. Onder de jonge meiden is zij razend populair. Haar knutsel-, teken- en doeboeken vinden dan ook gretig aftrek. Met het schrijven van Elvy's eigen wereld gaat een grote wens van Jill in vervulling. In het boek zijn ook zwart-wit illustraties van Jills hand opgenomen.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...