FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
1 november

Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer
Jill Schirnhofer
Workshop en selfies
Zondag 1 november 13:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 1 november is Jill Schirnhofer om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van haar nieuwe boek Tekenen met Jill zal ze vertellen en enkele tekeningen voordoen. Aansluitend signeert zij en kun je met haar op de foto.

Tekenen met Jill

In haar boek Tekenen met Jill geeft Jill handige tips & trucs om te leren tekenen. Van echte Jill-meisjes tot de coolste jurkjes en heerlijkste taartjes. Er is bovendien genoeg ruimte om de tekeningen zelf aan te vullen, na te tekenen en in te kleuren, om zo de techniek te perfectioneren en verbeteren.


Jill Schirnhofer

Jill tekent van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Ze daagt haar jonge fans (meisjes vanaf 7 jaar) uit om creatief te zijn en hun fantasie te gebruiken. Jill is ongekend populair op social media. Ze heeft ruim 50.000 volgers op Instagram. Haar website heeft 100.000 unieke bezoekers per maand en op YouTube heeft Jill zo’n 4,5 miljoen views. Dagelijks ontvangt Jill honderden zelfgemaakte tekeningen van fans via e-mail of haar website. Jill is ook bekend van televisie.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...