FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
19 december - Fred (Den Haag)

Jimmy Nelson

Jimmy Nelson
Jimmy Nelson
Signeren
Woensdag 19 december 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 19  december is fotograaf Jimmy Nelson om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Na het grote succes van zijn bezoek in november, zal hij nogmaals aanwezig zijn om zijn nieuwe fotoboek Homage to humanity te signeren.

Jimmy Nelson, befaamde fotograaf en internationaal bestseller auteur van Before they pass away, heeft de essentie van 34 iconische volkeren en culturen weten vast te leggen in zijn nieuwe boek Homage to Humanity. Van Azië, Afrika, Mexico tot Australië en India. 

Jimmy Nelson
De Britse fotograaf Jimmy Nelson woont in Amsterdam en gaf zijn eerste boek in 2013 uit: Before they pass away. Dit fotoboek was een wereldwijde bestseller en het resultaat van een jarenlange tocht langs de meest bijzondere en uitzonderlijke bevolkingsgroepen van over de hele wereld. Zijn doel was om aandacht te vragen voor de unieke en onvoorstelbare diversiteit in de wereld en het belang van het behoud van diverse culturen. Zijn nieuwe boek, Homage to humanity, kan zonder meer in het verlengde van zijn eerste fotoboek worden gezien. Homage to humanity omvat 400 foto’s en tevens een app waarmee 360 ̊ film materiaal, behind-the-scenes video’s, storytelling en nog veel meer beschikbaar wordt gesteld.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...