FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
28 september - Fred (Den Haag)

Jimmy Nelson

Jimmy Nelson
Jimmy Nelson
Lezing
Woensdag 28 september 2022 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 28 september is fotograaf Jimmy Nelson om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn nieuw te verschijnen fotoboek Between The Sea & The Sky een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren.

Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Kom op tijd en verzeker u van een zitplaats!

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier een persoonlijk gesigneerd exemplaar

Between The Sea & The Sky
Ver weg en op moeilijk te bereiken plekken. Dat is waar Jimmy zich meestal bevindt. Maar in het voorjaar van 2020 was reizen plots onmogelijk. In plaats van het vliegtuig pakte Jimmy de fiets en reed hij langs vissersdorpen, polderlandschappen en vestingstadjes. Hij ontdekte de traditionele Nederlandse dracht en realiseerde zich dat die eigenlijk net zo bijzonder is als de culturele uitingen van de Papoea’s of Maasai.
Hij greep de pandemie aan om Nederland in beeld te brengen zoals dat niet eerder gedaan is. In zijn nieuwe boek Between the Sea and the Sky portretteert hij twintig gemeenschappen in streek- en klederdracht en de omgeving die hen gevormd heeft – van het Zeeuwse Axel tot het Friese Hindeloopen en van Katwijk tot Rijssen. Het boek toont een deel van de Nederlandse identiteit die bijna verdwenen en vergeten is. Als onderdompeling in de cultuur van zijn geadopteerde vaderland is Between the Sea and the Sky bovendien Jimmy's meest persoonlijke boek tot nu toe.

Aanmelden
De lezing van Jimmy Nelson is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Indien u een zitplaats wenst, raden wij u aan om op tijd te komen.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 28 september uitgeleverd worden. Jimmy Nelson zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Jimmy Nelson
*
*
*
*
*
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...