FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
6 april - Fred (Den Haag)

Johan Fretz

Johan Fretz
Johan Fretz
Lezing
Zaterdag 6 april 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 6 april 2019 is Boekhandelsprijswinnaar 2019 Johan Fretz om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal een lezing over zijn boek Onder de Paramariboom geven. Aansluitend zal hij signeren.

Onder de Paramariboom - Winnaar Boekhandelsprijs 2019
Johannes Fretz heeft gemengd bloed, maar vooral anderen lijken zich druk te maken over zijn afkomst. Daar komt verandering in als hij wordt uitgenodigd om op te treden in Paramaribo in het kader van de verkiezingen. Samen met zijn moeder vliegt hij naar haar geboortegrond voor een reis om nooit meer te vergeten.
Onder de paramariboom is behalve een ontwapenende en geestige roadtrip, een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, identiteit en hoop.

Johan Fretz
Johan Fretz (1985) is schrijver, columnist van Het Parool en theatermaker. Hij debuteerde in 2012 met de roman Fretz 2025, die genomineerd werd voor de Bronzen Uil. Fretz tourde door het land met de voorstelling De zachtmoedige radicaal, die gebaseerd is op Onder de paramariboom en waarmee hij genomineerd werd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...