FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
8 november - Fred (Den Haag)

Joke van Ruth

Joke van Ruth
Joke van Ruth
Boekpresentatie
Donderdag 8 november 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdagavond 8 november vindt om 19:00 uur de boekpresentatie van het boek Het been van Ome Han plaats bij Paagman vestiging Fred. Gabriella Croiset zal voordragen uit het boek en Johan Frauenfelder (De Règâhs) zorgt voor muzikale omlijsting.

Joke van Ruth (1945-2018) is opgegroeid in de Haagse Schilderswijk als middelste van een gezin met elf kinderen. In Het been van Ome Han vertelt zij het verhaal van haar leven, beginnend bij haar ouders. Het is het verhaal van een veelbewogen leven, met hoge pieken en diepe dalen. In dit boek schetst zij het gewone leven in de Schilderswijk, haar leven als kindermeisje bij bekende acteurs en haar belevenissen als eigenaresse van de boetiek Queen of Hearts, met als rode draad het vermogen om te overleven als de dood en de ellende weer eens te dichtbij komen.

Het leven van een gewoon meisje, dat na een verloren kindje, talloze doden in de familie, één mislukt en een tweede bijna mislukt huwelijk een goed heenkomen zoekt naar Ibiza en daar in de nabijheid van haar zoon en zijn gezin eindelijk rust vindt. Joke is tijdens de totstandkoming van dit boek in maart 2018 overleden.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...