FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
6 juli - Mall of the Netherlands

Jolanda Zuydgeest

Jolanda Zuydgeest
Jolanda Zuydgeest
Boekpresentatie
Woensdag 6 juli 2022 16:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 6 juli is Jolanda Zuydgeest om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall of the Netherlands (Leidschendam). Zij zal het derde deel van de Jolien & Jef-serie Een huis vol vrolijkheid presenteren. Aansluitend zal zij signeren.

Een huis vol vrolijkheid - Jolien & Jef
Het gastenhuis is klaar! Het is een gezellig familiehuis voor oudere mensen, die soms een beetje hulp nodig hebben. Aan de ene kant van het huis gaat Jolien met haar familie wonen. Aan de andere kant staat het huis waar Jef gaat wonen met zijn vader. Jolien wil dat Koba, de oude auto van oma, in de tuin komt te staan, maar de tuinontwerper heeft andere plannen. Daar past geen auto in. Jolien en Jef hebben veel pret met de bewoners. Het wordt nog leuker als ook Rommel de kat en Knofje de hond verhuizen naar het gastenhuis. Jolien heeft een grote wens. Haar oma moet ook in het huis komen wonen. Samen met Jef zet ze alles op alles om Koba en oma naar het huis te krijgen. Gaat het ze lukken?

Aanmelden 
De boekpresentatie van Jolanda Zuydgeest is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 6 juli uitgeleverd worden. Jolanda Zuydgeest zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Jolanda Zuydgeest
*
*
*
*
*
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen.
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...