FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
22 april - vestiging FRED

Jolanda Linschooten

Jolanda Linschooten
Jolanda Linschooten
Boekpresentatie en signeren
Woensdag 22 april 19:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 22 april presenteert ultrahardloopster Jolanda Linschooten om 19:00 uur haar boek Niet de race maar de reis bij Paagman vestiging Fred. In Niet de race maar de reis vertelt ze wat een extreme voetreis met haar doet. Een bevrijdend, inspirerend verhaal.

Niet de race maar de reis
Klein zijn in de grote natuur, daar kun je kracht, een soort veerkracht uit halen. Hoe is het om in je eentje dwars door Engeland, Wales en Schotland te rennen? Ultraloopster Jolanda Linschooten deed het. Ze liep in zes weken een trailrun van 2000 km, in de eenzaamheid van de ruige natuur, door weer en wind. Het was heerlijk, ze voelde de snelheid in haar benen, met haar hele wezen, en ze was één met de elementen. Maar het was ook afzien door kou en intense vermoeidheid. De reis keerde haar ook emotioneel binnenstebuiten maar uiteindelijk overwon ze zichzelf.

Jolanda Linschooten is avonturier en fotografe. Bovendien is ze een van Nederlands sterkste ultratrail-loopsters. Ze heeft een reeks reisboeken op haar naam staan en houdt presentaties over haar tochten. In Niet de race maar de reis vertelt ze wat een extreme voetreis met haar doet. Een bevrijdend, inspirerend verhaal.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...