FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
7 november

Jonas Jonasson

Jonas Jonasson
Jonas Jonasson
Interview en signeren
Zaterdag 7 november 14:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdagmiddag 7 november is de Zweedse schrijver Jonas Jonasson om 14:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. De schrijver van De 100-jarige man die.. wordt geïnterviewd in het kader van het verschijnen van zijn nieuwste boek met wederom een wonderlijke titel: Gangster Anders en zijn vrienden.

Gangster Anders en zijn vrienden


Gangster Anders, vers uit de gevangenis; Johanna, een pastor, recent uit haar kerk gezet; en Per, receptionist in het hotel waar ze verblijven, de kleinzoon van een geruïneerde miljonair. Een snood plan smeden ze: Anders moet goedbetaalde vuile klusjes gaan opknappen voor de Zweedse onderwereld, de pastor en de receptionist worden zijn strategische partners. Gaandeweg blijkt Gangster Anders maar matig geschikt voor de job en dan begint hij zich op een dag in de Bijbel te verdiepen. Hij besluit een kerk te stichten, de Kerk van Anders, met als motto: geven is beter dan nemen. Daar zijn Johanna en Per het maar half mee eens. Met inmiddels de halve onderwereld achter zich aan moeten de andere twee als de bliksem een nieuw, lucratief plan verzinnen ...


Jonas Jonasson
Jonas Jonasson, bekend van zijn hilarische roman De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, schreef een eigentijds avontuur dat zich dit keer volledig afspeelt in het heden en in Zweden.


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...