FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
8 december - Delft

Jord Althuizen

Jord Althuizen
Jord Althuizen
proeven en signeren
zaterdag 8 december 2018 16:00 uur
Vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 8 december is de Delftse BBQ-goeroe  Jord Althuizen om 16:00 uur te gast bij Paagman vestiging Delft (Choorstraat 1). Hij zal uit zijn nieuwe boeken Winter BBQ en Black Smoke hapjes uitdelen en zijn boeken signeren.

Smokey Goodness Winter BBQ
Met het one of a kind Smokey Goodness Winter BBQ boek van Jord Althuizen kom je ook de winter meer dan warmpjes door. Met echt winterse recepten als home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavourites (yes, raclette!) blijft het vuur ook bij min tien lekker branden. Tot aan een volledig Smokey Goodness-style kerstmenu toe: van aperitief tot dessert, alles van de barbecue. En natuurlijk een goede portie ice cold adventure. Let it snow, let it glow!

Black Smoke
BBQ, Booze en Attitude
Écht indruk maken met de BBQ? Dan is special edition BBQ boek Black Smoke van Jord Althuizen en Kasper Stuart hét boek voor jou. Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best Bartenders, een goede dosis Tasty Travels en alle need-to-knows om thuis te vlammen. Het perfecte cadeau voor de slightly show-off BBQ'er met ambitie. Powered by Smokey Goodness. 


 

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...