FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
7 mei

Jörgen Raymann

Jörgen Raymann
Jörgen Raymann
Interview door Koos de Wilt
Zondag 7 mei 2017 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 7 mei is Jörgen Raymann om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Raymann zoekt raad, wordt hij geïnterviewd door Koos de Wilt en aansluitend signeert hij.

Raymann zoekt raad - levenslessen van een rasoptimist
Op de dag van zijn vijftigste verjaardag zou Jörgen Raymann samen met zijn vrouw in hun Aston Martin naar Monaco rijden om daar in hun boot de wereldzeeën te gaan verkennen op zoek naar zonnige oorden en mooie stranden. Als hij de afge­lopen twintig jaar wat slimmer was geweest, was dat misschien nog gelukt ook. In plaats daarvan zat hij begin 2016 in diepe shit: thuis, zonder werk, zonder geld, zonder een idee wat te doen. En dat was niet voor het eerst. Vaak had hij alle geluk van de wereld en kreeg hij de beloning waar hij hard voor had gewerkt, maar regelmatig botste hij ook keihard tegen een muur. Om er vervolgens weer overheen te klimmen en vol optimisme verder te gaan.

In Raymann zoekt raad laat Jörgen Raymann aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven zien hoe je jezelf na tegen­slagen steeds opnieuw kunt herpakken. Hij geeft relativerende en praktische tips over hoe je open, gemotiveerd en positief in het leven kunt staan en leert je verschillende manieren om je eigen weg naar geluk te vinden.
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...