FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
30 maart

Joris Luyendijk

Joris Luyendijk
Joris Luyendijk
Lezing en signeren
Donderdag 30 maart 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 30 maart is Joris Luyendijk om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van zijn onlangs verschenen boekje Kunnen we praten gaat Joris Luyendijk in gesprek met lezers over de opkomst van het populisme en de uitslag van de verkiezingen en aansluitend signeert hij.  

Boekenweek. Dit jaar is het thema Verboden Vruchten. Wel willen, niet mogen, toch doen: verboden vruchten, zowel in het leven als in de letteren. Het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven is dit jaar geschreven door Herman Koch. Het Boekenweekgeschenk is gratis bij besteding van ten minste 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken en zolang de voorraad strekt.

Kunnen we praten
'Dit boekje is voor iedereen die net als ik het vertrouwen in de traditionele politieke partijen voor een belangrijk deel of zelfs helemaal kwijt is. Ik zou zo graag onze ervaringen op elkaar leggen. Wie weet waar ze overlappen.' - Joris Luyendijk -

Joris Luyendijk begon het initiatief kunnenwepraten.nl
Met dit initiatief probeert hij uit zijn eigen bubbel te komen. Het is bedoeld voor iedereen die net als hem het vertrouwen in de traditionele politieke partijen voor een belangrijk deel of helemaal kwijt is. En die dus overweegt om op een partij buiten de gevestigde orde te stemmen.
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...