FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
2 september - Fred (Den Haag)

Josephine Rombouts

Josephine Rombouts
Josephine Rombouts
Boekpresentatie
Woensdag 2 september 2020 19:00 uur
EXTRA SESSIE woensdag 2 september 2020 16:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
AANMELDEN VOOR EXTRA SESSIE NOG MOGELIJK

Op woensdag 2 september is Josephine Rombouts om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal deze avond haar boek De weg naar Cliffrock Castle presenteren. Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze maatregelen rondom Corona.

Helaas zullen er geen zitplaatsen meer beschikbaar komen voor de presentatie om 19:00 uur. Vanwege het overweldigende animo zullen wij voor alle geïnteresseerden die nu op de wachtlijst staan om 16:00 uur een tweede sessie organiseren. Josephine Rombouts zal ook bij deze sessie wat over haar boek De weg naar Cliffrock Castle vertellen en aansluitend zal zij signeren.

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan
hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

De weg naar Cliffrock Castle
Josephine Rombouts en haar man raken op een dood spoor als blijkt dat hun zoons niet goed gedijen in het Nederlandse onderwijssysteem. Daarom besluiten ze te reageren op een advertentie die een nieuw bestaan in een ecogemeenschap in Schotland belooft. Als ze zijn aangekomen in de Schotse Hooglanden, blijkt de realiteit daar rauwer dan de ecologische droom die hun was voorgespiegeld.

De weg naar Cliffrock Castle beschrijft het vertrek uit Nederland, de weg langs onderwijsbegeleiders en leerplichtambtenaren, een strafzaak en het opbouwen van een nieuw leven in een ander land. Josephine moet in haar nieuwe woonplaats leren omgaan met een manische landeigenares, een pyromane Japanse monnik, stugge Schotse medebewoners, veel sneeuw en een spookdorp. Als ze hoort dat op een naburig landgoed, Cliffrock Castle, een witte cottage beschikbaar is en een huishoudster wordt gezocht, grijpt ze deze onwaarschijnlijke strohalm met beide handen aan.

Josephine Rombouts
Josephine Rombouts (1971) studeerde kunstgeschiedenis en Nederlands en woonde van 2013 tot 2018 in de Schotse Hooglanden. Ze gaf Nederlands aan expats, dansers en musici, en werd manager werd op het kasteel waar ze als huishoudster begon. Daarnaast gaf ze koorzang en toneel op de dorpsschool. Terug naar Cliffrock Castle is het vervolg op haar razendpopulaire debuut Cliffrock Castle (2018).

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...