FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
4 oktober - Fred én Leidsenhage

Jozua Douglas

Jozua Douglas
Voorleestheater Jozua Douglas
Zondag 4 oktober 2020
Paagman vestiging Fred (Den Haag) 13:00 uur
Paagman vestiging Leidsenhage 16:00 uur
Toegang gratis, reserveren verplicht
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar

Op zondag 4 oktober is Jozua Douglas om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) en om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Leidsenhage (Mall of the Netherlands, Leidschendam). Hij zal een voorleestheater geven over het laatste deel van zijn Costa Banana-reeks, Het piranha-complot! Aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

>>Jozua Douglas op de FRED ontmoeten? Meld je hier aan!<<

>>Jozua Douglas in LEIDSENHAGE ontmoeten? Meld je hier aan!<<

En kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier tijdens de Kinderboekenweek uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Het piranha-complot
Het piranha-complot is het zesde en laatste deel in de supergrappige en populaire kinderboekenserie Costa Banana van Jozua Douglas, met zwart-witillustraties van Elly Hees.

Pablo Fernando wordt afgezet en is niet langer president van Costa Banana. Hij vlucht met zijn gezin naar Costa Kanaria, waar de 12-jarige Angelino net president is geworden. Angelino benoemt Rosa en Fico tot zijn adviseurs. Maar een land besturen blijkt lastiger dan ze dachten en overal loert gevaar. Als Rosa een gemeen complot ontdekt is het al bijna te laat. Lukt het haar de jonge president te redden?

Kinderboekenweek 2020: En toen?
Lijkt het jou leuk om met een tijdmachine naar vroeger te reizen? We hebben nieuws voor je: dat kan. Tijdmachines bestaan allang en we noemen ze boeken! Tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) reizen we met z'n allen naar het verleden. Alle vier de winkels van Paagman staan vol met boeken waarin vroegere tijden een rol spelen. En we organiseren allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Zie hier het volledige programma. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...