FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
9 november - Delft (Den Haag)

Julie Kagawa

Julie Kagawa
Julie Kagawa
Signeren
Vrijdag 9 november 2018 17:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden

Vrijdag 9 november 2018 is Julie Kagawa om 17:00 uur te gast bij Paagman vestiging Delft, Choorstraat 1. Naar aanleiding van haar nieuwste boek Schaduw van de vos zal zij signeren.

Schaduw van de vos
Eens in de duizend jaar krijgt iemand de kans de grote Kamidraak aan te roepen en een wens doen. Maar dat kan alleen als je in het bezit bent van een geheimzinnige eeuwenoude perkamentrol. De nieuwe tijd is bijna daar, en boze krachten zijn eropuit om de rol in handen te krijgen...
Yumeko is een meisje met een gevaarlijk geheim. Ze is een shapeshifter, iemand die van gedaante kan verwisselen, iets wat niemand mag weten. In de tempel waar ze is opgegroeid, is ze veilig, tot de tempel op een dag in brand wordt gestoken en alle bewoners in de vlammen omkomen. Behalve Yumeko. Zij kan nog net op tijd ontsnappen, mét de grootste schat van de tempel: een stuk van de eeuwenoude perkamentrol. Yumeko weet nu wat haar te doen staat. Tegen iedere prijs moet ze de rol in veiligheid brengen, zelfs als ze daarvoor haar leven op het spel moet zetten.

Julie Kagawa
Julie Kagawa (1982) is een Amerikaans schrijfster. Ze schrijft boeken in de categorie Young Adult. Ze schreef onder meer de Iron Fey-serie. Ze is geboren in Sacramento en opgegroeid op Hawaï, waar ze al met schrijven begon toen ze nog op school zat.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...