FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
17 oktober- vestiging FRED

Junior Songfestival

Junior Songfestival
Junior Songfestival
Optreden
Zaterdag 17 oktober 16:00 uur
Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 17 oktober om 16:00 uur kun jij ALLE finalisten van het Juniorsongfestival ontmoeten bij Velvet Music in Paagman vestiging Fred! Niet alleen zullen ze hun eigen liedje komen zingen, ook is er ruim gelegenheid om op de foto te gaan, vragen te stellen en een handtekening te vragen en de CD te laten signeren.

Het Junior Songfestival

Het Junior Songfestival is niet zomaar een zangwedstrijd op TV: het is de Nederlandse voorronde van het Junior Eurovisie Songfestival.


Kinderen tussen de 10 en 15 jaar oud kunnen zich met een zelfgeschreven nummer inschrijven voor het Junior Songfestival. De inschrijving voor 2016 is nog niet geopend.


Dit jaar zijn 4LIFE, Daniel, Eliyha, Guusje, Katrina, Myrthe, Nohr en Shalisa de finalisten van het Junior Songfestival. In september/oktober staan zij in de liveshows. Er zijn twee halve finales en één finale. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Sofia, Bulgarije.


In de maanden voorafgaand aan de finales worden de finalisten omgetoverd tot echte sterren. Ze krijgen zang- en dansles, gaan aan hun nummer werken met een echte producer, krijgen een fotoshoot, nemen een eigen én gezamenlijke videoclip op, duiken de studio in voor de opnames van een cd, en nog veel meer. In deJunior Songfestival Reports kun je de finalisten vanaf de audities tot aan de finale volgen.
Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...