FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
GOUDA: Open tot 17:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Kantoor & Werkplek
  4. >
  5. Agenda's & Kalenders

Agenda’s, organizers, bullet journals en kalenders

Zwarte kantooragenda’s van Ryam of Succes hebben verschillende indelingen. Dat zijn weekagenda’s of  een combinatie van dagen en voor restaurantreserveringen met 1 dag per pagina en tijdsindeling. Met een agendavulling is het mogelijk om elk jaar dezelfde omslag te gebruiken. Ze zijn geschikt voor een navulagenda of organizer. Organizers en omslagen zijn verkrijgbaar in zakelijke stijl of vrolijke moderne designs. Schoolagenda's komen ruimt voor de start van het schooljaar weer binnen tijdens de Back2school periode. Deze vrolijke agenda's worden uitgebracht in vrolijke stijlen en van alle merken die nu populair zijn.

Bullet journal

Met een bullet journal van Leuchtturm 1917 of Moleskine is het mogelijk om een eigen indeling te maken. De pagina van een bullet journal bestaat volledig uit puntjes die ook wel dots genoemd worden. Maak een pagina met to-do lists, een pagina per dag, twee pagina’s per week en leuke versieringen. Gebruik daarbij gekleurde markers, potloden en fineliners. Iedereen kan een mooi ontwerp maken met de leuke tips uit de Bullet Journal boeken die wij op voorraad hebben.

Topmerken; Letts of London, Ryam, Brepols, Succes en Moleskine

De zakagenda van Letts of London is bekend vanwege het slanke ontwerp, ze zijn dun en hebben een dunne omslag van leer of kunststof. Moleskine is niet alleen bekend van de mooie notitieboeken maar ook van de schitterende agenda’s. Ze hebben een duidelijke indeling met vaak ook ruimte voor notities. Ook zijn er leuke thema agenda’s zoals Le Petit Prince, Star Wars of Batman.
Zwarte kantooragenda’s van Ryam, SuccesLetts of London, Brepols hebben verschillende indelingen. Dat zijn weekagenda’s of  een combinatie van dagen en notitepagina’s of heel specifiek voor restaurantreserveringen met 1 dag per pagina en tijdsindeling. Met namen als Ryam weekplan, executive en quintet is het gemakkelijk om elk jaar dezelfde agenda te bestellen. Paperblanks agenda's staan bekend om een uniek ontwerp mooi op het bureau en in de tas.

Letts of London agenda's

De agenda’s zijn beschikbaar in de populairste lay-outs, zoals day per page, week to view en month to view. Mis geen enkele belangrijke afspraak meer.

Leuchtturm 1917 notitieboeken

Maak aantekeningen op de momenten die belangrijk zijn waar u ook bent. Gum uit, bewerk, vergeet en vind terug!

Succes agenda's

Succes ontwerpt al meer dan 35 jaar agenda’s en organizers. Iedere agenda is persoonlijk en uniek en wordt alleen gemaakt van het allermooiste leer.

Paperblanks

Voor de kaft wordt 100% gerecycled materiaal gebruikt want duurzaamheid is voor het bedrijf uit Canada belangrijk.

Kalender nieuw jaar voor op kantoor

Een goede kalender voor het nieuwe jaar op kantoor heeft een duidelijk indeling, vermeld weeknummers en heeft een zakelijk uiterlijk. Een heldere maandkalender of een weekkalender kan op dagelijks niveau echt een verschil maken. Een jaarkalender geeft een goed overzicht voor de lange termijn planning. Voor mensen die korter vooruit plannen is een 3-maanden kalender of kwartaalkalender erg geschikt. De weekkalender, maandkalender en omlegkalenders zijn erg populair en bieden vaak meer schrijfruimte.

Docentenagenda en lerarenagenda voor dit schooljaar

De docentenagenda van Athena en de lerarenagenda van Noordhoff verschijnt elk jaar. De looptijd van de agenda is van augustus tot en met juli van het volgende jaar.
Athena’s docentenagenda heeft een hard kaft en kan helemaal plat liggen dankzij de ringband. De hoeken kunnen per week afgescheurd worden. de Noordhoff agenda staat bekend om de flexibele omslag en  de duidelijke indeling met o.a. omrekentabellen en veel ruimte voor cijfers en roosters.

Agenda's & Kalenders bij Paagman.nl

775 ARTIKELEN
ebooksalles
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Kleur
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Serie
Meer Minder
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...