FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Kantoor & Werkplek
  4. >
  5. Archiveren & Opbergen
  6. >
  7. Klemborden, Clips & Strips

Eenvoudig documenten bij elkaar houden

De eenvoudigste en bekendste manier om papier bij elkaar te houden, is uiteraard de paperclip. Met dergelijke clips kunt u snel papieren bundelen. Een stevigere variant hier op is de papierklem. Snelhechters, klemmappen en clipmappen zorgen ervoor dat deze papieren niet alleen gebundeld zijn, maar ook netjes beschermd blijven. Deze mappen zijn uitermate geschikt voor kleine dossiers, die vervolgens weer in een hangmap gearchiveerd kunnen worden. Snelhechters zijn eenvoudig in gebruik door de identificatiestrook en doorzichtige kaft, waardoor u de documenten die u nodig hebt snel terug kunt vinden.

De klemmappen van Durable zijn vervaardigd uit slijtvaste folie en uitgerust met een duurzame klem. Het voordeel van deze mappen is dat u documenten kunt bewaren, presenteren en ordenen zonder uw papieren te perforeren of nieten.

Archiveringstips

Archiveren lijkt een hele klus, maar als u er wat handigheid in krijgt hoeft het niet zo veel werk te zijn. Hierbij alvast een paar eenvoudige tips: sorteer uw mappen op onderwerp en gebruik één map per onderwerp; wees selectief en bewaar geen onnodige documenten; houd een lijst bij van de verschillende onderwerpen en voorzie elke map van tabbladen en labels; archiveer uw mappen op alfabetische volgorde; schoon uw archief ieder jaar op; voorkom stapels documenten die nog ingedeeld moeten worden en zorg altijd voor voldoende lege archiefmappen op voorraad; zorg voor twee verschillende opbergsystemen, één voor lopend werk en één voor voltooid te archiveren werk; maak digitale kopieën van je papieren documenten met een scanner.

Op zoek naar meer mogelijkheden om wat orde in de chaos te scheppen? Wat dacht u van een ordner, tabbladen of een nietmachine.

Klemborden, Clips & Strips bij Paagman.nl

519 ARTIKELEN
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Kleur
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...