FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 17:30 uur
  1. Home
  2. >
  3. Kantoor & Werkplek
  4. >
  5. Archiveren & Opbergen
  6. >
  7. Ringbanden

Eenvoudig opbergen en archiveren

Eén van de handigste manieren om papieren in op te bergen zijn toch wel <ingbanden. Vooral voor losse papieren is een ringband een goede keuze om uw documenten te bundelen. Meestal hebben ringbanden een A4-formaat en kunt u kiezen uit 2-rings, 4-rings en 24-rings ringbanden. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende materialen zoals plastic of karton. Wij bieden ook interieur voor ringbanden; deze zijn te verkrijgen in ruitjes-, lijntjes- of blanco papier.
Naast de gewone ringbanden zijn er ook panoramaringbanden te krijgen.

Archiveringstips

Archiveren lijkt een hele klus, maar als u er wat handigheid in krijgt hoeft het niet zo veel werk te zijn. Hierbij alvast een paar eenvoudige tips: sorteer uw mappen op onderwerp en gebruik één map per onderwerp; wees selectief en bewaar geen onnodige documenten; houd een lijst bij van de verschillende onderwerpen en voorzie elke map van tabbladen en labels; archiveer uw mappen op alfabetische volgorde; schoon uw archief ieder jaar op; voorkom stapels documenten die nog ingedeeld moeten worden en zorg altijd voor voldoende lege archiefmappen op voorraad; zorg voor twee verschillende opbergsystemen, één voor lopend werk en één voor voltooid te archiveren werk; maak digitale kopieën van je papieren documenten met een scanner.

Op zoek naar meer mogelijkheden om wat orde in de chaos te scheppen? Wat dacht u van een perforator, tabbladen of een nietmachine.

Ringbanden bij Paagman.nl

179 ARTIKELEN
Hide filter Kleur
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...