FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Kantoor & Werkplek
  4. >
  5. Archiveren & Opbergen
  6. >
  7. Showtassen & L-mappen

Belangrijke documenten overzichtelijk ordenen

Showtassen zijn insteekmappen met perforatie. Handig voor documenten die u wel in een map wilt opnemen, maar niet wilt of kan perforeren. Deze hoezen zijn er in verschillende foliesoorten en uitvoeringen. Zo zijn er naast de showtassen met perforatie ook insteekhoezen die aan de bovenkant en rechterzijde open zijn. Deze variant wordt ook wel een L-model genoemd. Het U-model is alleen aan de bovenzijde open.

De showtassen zijn verkrijgbaar in A4- en A5-formaat. De ringbandstrook is er met 2-gaats perforatie voor ordners, of vier, elf of drieëntwintig ringsperforatie voor ringbanden.

Archiveringstips

Archiveren lijkt een hele klus, maar als u er wat handigheid in krijgt hoeft het niet zo veel werk te zijn. Hierbij alvast een paar eenvoudige tips: sorteer uw mappen op onderwerp en gebruik één map per onderwerp; wees selectief en bewaar geen onnodige documenten; houd een lijst bij van de verschillende onderwerpen en voorzie elke map van tabbladen en labels; archiveer uw mappen op alfabetische volgorde; schoon uw archief ieder jaar op; voorkom stapels documenten die nog ingedeeld moeten worden en zorg altijd voor voldoende lege archiefmappen op voorraad; zorg voor twee verschillende opbergsystemen, één voor lopend werk en één voor voltooid te archiveren werk; maak digitale kopieën van je papieren documenten met een scanner.

Op zoek naar meer mogelijkheden om wat orde in de chaos te scheppen? Wat dacht u van een ordner, tabbladen of een nietmachine.

Showtassen & L-mappen bij Paagman.nl

47 ARTIKELEN
Hide filter Kleur
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...