FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
 1. Home
 2. >
 3. Kantoor & Werkplek
 4. >
 5. Apparaten
 6. >
 7. Inbinden & Lamineren

Lamineren en inbinden

Lamineren beschermt documenten tegen vocht, slijtage en vuil. Het plastificeren of lamineren van A4 of A3 papier is mogelijk met een lamineermachine. Door middel van een lamineerhoes, ook wel pouch genoemd wordt er een plastic waterdichte laag over het papier aangebracht.

Lamineermachines

Lamineermachines van Fellowes, Rexel en Leitz zijn er in alle prijsklasses en onderscheiden zich o.a. op het gebied van capaciteit en snelheid. Voor zowel frequent en professioneel gebruik op een groot kantoor als gebruik in huis of op school. Het is ook mogelijk om koud en warm te lamineren. Denk bijvoorbeeld aan het lamineren van de kinderknutselwerken die niet verhit kunnen worden.

 Intensief gebruik lamineermachine

Gebruikt u de lamineermachine regelmatig of lamineert u niet vaak maar wel grote aantallen. Dan loont het al snel om te investeren in een zwaardere machine voor langdurig en probleemloos gebruik. Zo kan het vastlopen bijvoorbeeld eenvoudig voorkomen worden. Bespaar dus niet op de aanschaf van een lamineerapparaat.

Lamineertips

 •  Zorg ervoor dat u de juiste instelling selecteert op uw machine voor de lamineerhoes die u gebruikt.
 • Voordat u waardevolle documenten lamineert, test de machine altijd even met een vergelijkbaar document in grootte en dikte.
 • Plaats altijd iets in uw lamineerhoes, lamineer nooit een volledig lege hoes.
 • Snijd de lamineerhoes pas na het lamineren, niet ervoor. Bekijk hiervoor het Fellowes assortiment rolsnijmachines en guillotines, ideaal voor het snijden van uw gelamineerde documenten.

Inbinden

Inbinden zorgt voor een professionele uitstraling en optimale bescherming van documenten. Voor (jaar)verslagen, projecten en zakelijke voorstellen. Door middel van een inbindmachine van de merken GBC of Fellowes en een bindrug of draadrug worden documenten netjes samengebonden. Een voorblad en een achterblad beschermt het document tegen vuil en water en maakt het duurzaam.

Licht, regelmatig of professioneel gebruik

Elke inbindmachine heeft een specifieke capaciteit. Bedenk voor aankoop of het apparaat vaak en in grote hoeveelheden gebruikt gaat worden.
Ook bij deze kantoormachine van GBC of Fellowes is het de capaciteit en de gebruiksintensiteit die bepaalt welke geschikt is voor u. Let bij aankoop op zowel de ponscapaciteit per vel en de bindcapaciteit per vel.

Kantoormachines en accessoires voor Inbinden & Lamineren bij Paagman.nl

403 ARTIKELEN
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Kleur
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...