FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Kantoor & Werkplek
  4. >
  5. Apparaten
  6. >
  7. Papiervernietigers

Laat een papiervernietiger het zware werk voor u doen

Privacy en veiligheid thuis en op uw werk wordt steeds belangrijker. Hier kunt u eenvoudig aan bijdragen door een papierversnipperaar aan te schaffen. Zo waarborgt u uw eigen privacy en dat van anderen en kunt u ook eenvoudig overtollig papier wegwerken voor een opgeruimde werkplek.

Wij bieden u verschillende modellen en merken papiervernietigers, zo is er voor elke behoefte een oplossing. Met een papiervernietiger kunt u vertrouwelijke documenten eenvoudig en veilig vernietigen. De meeste vernietigers worden door Fellowes en Rexel verkocht, aangezien zij veruit het grootste aanbod qua soorten en modellen hebben. Wilt u een persoonlijke papierversnipperaar, een professionele papiervernietiger of een tussenmaatje voor een thuiskantoor?

Persoonlijk gebruik of thuiskantoor

Indien u slechts incidenteel een persoonlijk document wilt vernietigen of ene kantoor aan huis heeft dus het apparaat voornamelijk individueel gebruikt, kan een klein model papiervernietiger voldoende zijn. Daarnaast komen papiervernietigers in verschillende veiligheidsniveau’s; u kunt kiezen of uw documenten in stroken, snippers of microshred worden vernietigd. Voor een thuissituatie is een strokenvernietiger toereikend.

Intensief gebruik van papiervernietigers

Versnippert u niet vaak, maar wel grote hoeveelheden tegelijk? Dan haalt u het er al snel uit als u een zwaardere machine voor langdurig gebruik aanschaft. Deze apparaten zijn kwalitatief beter en lopen daardoor minder vaak vast. Wanneer u regelmatig persoonlijke of vertrouwelijke documenten moet vernietigen is ons advies om niet op de aanschaf van een papiervernietiger te besparen.

Onderhoud en afval

Alleen een papiervernietiger aanschaffen is het halve werk. Olie en afvalzakken voor papiervernietigers zijn essentiële benodigdheden. Zo weet u zeker dat u altijd op uw vernietiger kunt rekenen én effectief werkt aan afvalbeheer.

Papiervernietigers bij Paagman.nl

170 ARTIKELEN
Sorteren op Prijs Populair Verschenen
Hide filter Kleur
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...