FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Kantoor & Werkplek
  4. >
  5. Apparaten
  6. >
  7. Vouwen & Snijden

Een papiersnijmachine voor elke gelegenheid

Het voordeel van een papiersnijmachine is dat u elke keer met dezelfde precisie papier kunt verdelen. Snij moeiteloos door meerdere vellen tegelijkertijd met een snijmachine. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw documenten er telkens weer professioneel en vooral scherp en recht gesneden uitzien. Met een snijmachine snijdt u ook de kleinste stukken papier eenvoudig recht. Onze papiersnijders bieden dan ook voor knutselliefhebbers een perfecte uitkomst.

Hobby of kantoormodel

Een bordschaar, rolsnijmachine of toch een stapelsnijder? Met zoveel keuze is het soms lastig om te weten welk model papiersnijder het beste bij je behoeftes past. Voor huishoudelijk gebruik is een machine met veel snijkracht, maar die toch verrassend licht en compact is het meest geschikt. Een rolsnijmachine van Rexel is bijvoorbeeld door het lichte gewicht en draagbare ontwerp ideaal voor thuisgebruik en kleine kantoren. Grotere kantoren hebben misschien meer baat bij een groter model, zoals de stapelsnijmachines van Ideal of Dahle die grotere hoeveelheden papier per keer aan kunnen.

Topmerken

Het is zaak om niet alleen naar het meest geschikte model te kijken, maar ook om te letten op het merk. Kies bijvoorbeeld voor de innovatieve kantoormachines van Fellowes, dit zijn revolutionaire, duurzame en stijlvolle producten, ontwikkeld voor hoge prestaties. De snijmachines van Dahle worden door henzelf “de blauwe allrounders” genoemd en staan voor exact snijden voor zowel hobbywerkzaamheden als voor professioneel gebruik. Ook de snijmachines van Ideal worden overal gebruikt: op thuisbureaus, in kantoren op de werkplek, in copyshops, bij uitgevers en drukkers.

Vouwmachine

Een snijapparaat is niet de enige machine waarmee u uw kantoor of kantoor aan huis kunt optimaliseren. Het handmatig vouwen van groot formaat vellen kost veel tijd en is inefficiënt. Een vouwmachine is snel terugverdiend door de tijdbesparing en het gemak. Razendsnel kunnen tekeningen en andere grote vellen gevouwen worden.

Op zoek naar meer opties om uw bedrijf te professionaliseren? Wat dacht u van een papierversnipperaar, of een printer, scanner of faxmachine.


Kantoormachines en accessoires voor Vouwen & Snijden bij Paagman.nl

91 ARTIKELEN
Sorteren op Prijs Populair Verschenen
Hide filter Kleur
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...