FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 17:30 uur
Archief
21 mei - Fred (Den Haag)

Karin Anema

Karin Anema
Karin Anema
Boekpresentatie
Dinsdag 21 mei 2024 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 21 mei is Karin Anema om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Kraaienmars presenteren, samen met gastspreker Jan Pronk, voormalig minister voor Ontwikkelingssamenwerking. Aansluitend zal zij signeren.

Kraaienmars
Schrijfster Karin Anema gaat op zoektocht naar hoe mensen in heel verschillende culturen met de dood omgaan. Het ene moment verwondert ze zich op Corsica of in Ecuador, het andere moment gewoon in Den Haag. Soms ligt het onderwerp zo gevoelig, dat ze alleen onder dekmantel verder komt. Dan weer gaat ze met Ghanezen dagenlang het leven vieren met dans en muziek. Of dringt ze door in de Vallei van de Langstlevende. Tegelijkertijd blijkt de uitvaartbranche een gesloten bolwerk. Toch weet ze ook die bloot te leggen. De paradoxen tussen intens verdriet, conflicten, humor en schoonheid maken haar verhaal extra spannend.

Aanmelden 
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kun je zitplaatsen reserveren wanneer je deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...