FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
17 juni - Delft

Karin Slaughter

Karin Slaughter
Karin Slaughter
Signeersessie
Zondag 17 juni 2018 14:00 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 17 juni 2018 is ‘Queen of Crime’ Karin Slaughter om 14:00 uur te gast bij Paagman vestiging Delft, Choorstraat 1. Naar aanleiding van haar nieuwste thriller Gespleten zal zij signeren. 

Gespleten
Andrea Cooper kent haar moeder Laura door en door en is ervan overtuigd dat zij niets voor haar verborgen houdt. Aan dat rotsvaste vertrouwen komt abrupt een einde wanneer het restaurant waar ze samen lunchen onder vuur wordt genomen en Laura de schutter uiterst koelbloedig ombrengt. Op dat moment ziet Andrea een kant van haar moeder die ze nog niet eerder heeft gezien. Wanneer Andrea erin toestemt te helpen bij het uitwissen van allerlei sporen, ontdekt ze dat haar moeder zich al dertig jaar schuilhoudt, dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is… en dat de schutter het eigenlijk op háár had gemunt.  Wat heeft Laura in vredesnaam op haar geweten?

Karin Slaughter
Karin Slaughter (1971) is een Amerikaanse thrillerschrijfster, bekend als de 'Queen of suspense'. Haar boeken zijn al in achtentwintig landen uitgegeven en hebben een vaste plek op de nationale en internationale bestsellerslijsten verworven. In totaal werden van haar boeken alleen al in Nederland meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze is geboren in een klein stadje in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Deze afkomst komt ook terug in haar boeken, aangezien ze verschillende series schreef waar deze plaatsen een rol in spelen. Zo schreef ze de Grant Country-serie met kinderarts Sara Linton en de Atlanta-serie met Will Trent. Deze twee reeksen vormen samen de derde serie, de Georgia-reeks.

 

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...