FRED (Den Haag): open voor afhalen
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: open voor afhalen
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
12 juni - Mall of the Netherlands

Karin Slaughter

Karin Slaughter
Karin Slaughter
VIP-event
Maandag 12 juni 2023 14:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands

Op maandag 12 juni is Karin Slaughter om 14:00 uur te gast voor een exclusief VIP-event als opening van de Karin Slaughter Pop-upstore in vestiging Paagman The Mall of The Netherlands. Zij zal worden geïnterviewd door thriller recensent Gijs Korevaar.

Dit is het eerste event tijdens de Karin Slaughter-tour en je krijgt dus als eerste alles van de Queen of Crime te horen over Na die nacht, haar nieuwste boek. Je krijgt de kans om in een intieme setting (max. 50 personen) Karin Slaughter te ontmoeten en uiteraard al je boeken te laten signeren. Er zullen exclusieve Karin Slaughter items verkocht worden die alleen in de pop-up store verkrijgbaar zijn. Let op, hiervoor geldt op=op!

Aanmelden
Het VIP-bezoek van Karin Slaughter is gratis toegankelijk. Je krijgt de kans om in een intieme setting (max. 50 personen) Karin Slaughter te ontmoeten en uiteraard al je boeken te laten signeren. Welke vraag heb jij altijd al eens aan de Queen of Crime willen stellen? Laat het weten in het aanmeldformulier!

Na die nacht
Will Trent is terug! Topthriller van de Queen of Crime, met Sara Linton en Will Trent in de hoofdrol.

Vijftien jaar geleden werd Sara Lintons leven volledig op zijn kop gezet toen een feestelijk avondje uit in een gewelddadige aanval eindigde, die haar wereld uiteen deed spatten. Jaren later is ze erin geslaagd haar leven weer op te bouwen. Ze is een succesvol arts, verloofd met een man van wie ze zielsveel houdt en heeft het verleden achter zich gelaten.

Tot ze tijdens een nachtdienst op de spoedeisende hulp de zwaargewonde Dani Cooper treft met letsel dat akelig veel overeenkomsten vertoont met dat van haarzelf destijds. Ook het leven van deze jonge vrouw is op gruwelijke wijze in één klap veranderd. Sara beseft dat het verleden niet voor altijd begraven blijft...

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Karin Slaughter VIP-event
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...