FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
17 juni - Mall of the Netherlands

Karin Slaughter

Karin Slaughter
Karin Slaughter
Meet & greet en signeren
Zaterdag 17 juni 2023 15:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands

Wauw! Karin Slaughter komt naar de Mall of the Netherlands! Op zaterdag 17 juni is Karin Slaughter om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om haar boek Na die nacht te signeren. Kom jij ook?

Tijdens de Thrillerweken zullen wij in onze vestiging in de Mall of the Netherlands van 12-18 juni een Karin Slaughter pop-upstore hebben. Er zullen exclusieve Karin Slaughter items verkocht worden die alleen in de pop-up store verkrijgbaar zijn. Let op, hiervoor geldt op=op!

Aanmelden
De signeersessie van Karin Slaughter is gratis toegankelijk. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren. Wel vragen wij je om je aan te melden, zodat wij hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen.

Na die nacht
Will Trent is terug! Topthriller van de Queen of Crime, met Sara Linton en Will Trent in de hoofdrol.

Vijftien jaar geleden werd Sara Lintons leven volledig op zijn kop gezet toen een feestelijk avondje uit in een gewelddadige aanval eindigde, die haar wereld uiteen deed spatten. Jaren later is ze erin geslaagd haar leven weer op te bouwen. Ze is een succesvol arts, verloofd met een man van wie ze zielsveel houdt en heeft het verleden achter zich gelaten.

Tot ze tijdens een nachtdienst op de spoedeisende hulp de zwaargewonde Dani Cooper treft met letsel dat akelig veel overeenkomsten vertoont met dat van haarzelf destijds. Ook het leven van deze jonge vrouw is op gruwelijke wijze in één klap veranderd. Sara beseft dat het verleden niet voor altijd begraven blijft...

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in jouw winkelmand en doorloop de stappen om jouw bestelling te plaatsen.
* Kies je voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om jouw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst een tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, kan het boek pas na 17 juni uitgeleverd worden. Karin Slaughter zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...