FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
24 oktober - vestiging FRED

Karsu

Karsu
Karsu
Optreden en signeren
Zaterdag 24 oktober 16:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Ontmoet pianiste en zangeres Karsu zaterdagmiddag 24 oktober om 16:00 bij Velvet - Paagman vestiging FRED. Met haar schitterende stem en jazzy geluid speelt zij nummers van haar nieuwste cd Colors.

Recensie van Colors uit Mania

Karsu Dönmez is een Nederlandse pianiste, zangeres en singer-songwriter met Turkse achtergrond. Hoewel ze pas vijfentwintig is, speelde ze al jaren in het restaurant van haar vader. Daar deed ze de inspiratie op voor haar muziek, die duidelijk in de jazz geworteld is, maar veel raakvlakken heeft met pop en world.

Drie jaar na haar eerste album is er nu het tweede, en ze is gegroeid. Het album klinkt uitgebalanceerd, het is verzorgde muziek waarin ze haar achtergrond toont en duidelijk maakt, waarom ze inmiddels al twee keer op North Sea Jazz stond, verschillende keren in Carnegie Hall en optredens deed in vijftien landen. Ze laat zich inspireren door Lauryn Hill, Stromae en Lorde, maar blijft zichzelf. Naast haar prettige voorkomen heeft ze ook een karakteristieke stem, die moeiteloos haar hele repertoire aankan. Het is duidelijk dat we met Karsu een groot talent in huis hebben. Dit album is het overtuigende bewijs, door een bijna vanzelfsprekende hoge en constante kwaliteit.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...