FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
3 juni - Centrum (Den Haag)

Katja Schuurman

Katja Schuurman
Katja Schuurman
Interview door Jean-Pierre Geelen
Zondag 3 juni 2018 12:30 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 3 juni 2018 is Katja Schuurman om 12:30 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Den Haag). Zij zal over haar nieuwe boek Katja was hier geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal zij signeren.

Katja was hier
Reizen is een van Katja's grootste passies. Katja reist al haar hele leven; met vrienden, met haar gezin, met haar geliefde of alleen. Het leverde haar bijzondere ontmoetingen, dierbare herinneringen en vrienden voor het leven op. En ze is nog lang niet klaar. Met elke reis die ze maakte, leerde ze dat je door te reizen niet alleen andere werelden ontdekt, maar ook iedere keer iets over jezelf. Alsof je, zodra het vliegtuig opstijgt, je je eigen leven thuis van een afstandje kunt bekijken en beter weet wat belangrijk voor je is.

Katja's eerste reisboek staat vol met persoonlijke verhalen en foto's uit haar eigen plakboeken. Ze voorziet je van tips, verklapt haar favoriete logeerplekken, restaurants en 'to do's', en ze spoort je aan om vooral zelf op pad te gaan. Met o.a. twee weken alleen naar Costa Rica, duizenden kilometers in de Trans Siberië Express,terug naar Katja's roots in Suriname en Curaçao, opladen in een yoga retreat. En met héél véél tips voor restaurants en hotels en must see's dichtbij en ver weg.

Katja Schuurman
Katja Schuurman (1975) is presentatrice, actrice en de drijvende kracht achter het duurzame merk Return to Sender. Ze is sinds haar zeventiende op de Nederlandse televisie te zien. Na jaren bij BNN te hebben gewerkt is ze nu een vertrouwd gezicht bij de KRO-NCRV. Recent acteerde ze in de succesvolle thrillerserie Vlucht HS13.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...