FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
13 oktober

Kattensoep

Kattensoep
Janneke Schotveld en Annet Schaap
vrijdag de 13de (oktober) 16:00 uur
Paagman vestiging Fred
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Janneke Schotveld en Annet Schaap, de makers van het Kinderboekenweekgeschenk, vertellen vrijdag de 13de (oktober) om 16:00 uur over Kattensoep en hun liefde voor katten.

 

De Firma Schotveld & Schaap
Het Kinderboekenweekgeschenk Kattensoep is een verhaal over raadselachtige verdwijningen van katten van Janneke Schotveld. Met illustraties van Annet Schaap. Janneke en Annet komen voorlezen, vertellen, een boekenquiz doen, live  tekenen, vragen beantwoorden en misschien ook zingen, maar dat laatste  beloven ze niet. Terwijl Janneke voorleest uit het Kinderboekenweekgeschenk, Superjuffie en Botje, maakt Annet er tekeningen bij. De kinderen krijgen een kijkje in het leven van een  schrijver en een illustrator en tips om zelf aan de slag te gaan.

Kattensoep
Boeli logeert met zijn kat Obama bij zijn opa. Er is iets vreemds aan de hand in opa’s buurt: er verdwijnen katten. Samen met opa’s buurmeisje Lucy probeert Boeli het mysterie op te lossen. Wie zit er achter de mysterieuze kattenverdwijningen? En nog belangrijker: wat gebeurt er met de katten? Als ook Boeli’s eigen kat Obama verdwijnt, begint de tijd wel erg te dringen…
 
Janneke Schotveld
Janneke Schotveld (1974) is sinds 2012 fulltime kinderboekenschrijfster en de auteur van o.a. de populaire kinderboekenreeks Superjuffie. Inmiddels heeft Schotveld zo’n 250.000 boeken verkocht.  Jannekes boeken zitten vol humor en fantasie. Ze won vele andere prijzen waaronder Kinderboekwinkel Publieksprijs (2011) en twee keer de Pluim van de Nederlandse Kinderjury (2012 en 2016).

Annet Schaap
Annet Schaap heeft geïllustreerd voor literaire reuzen als Annie M.G. Schmidt, Astrid Lindgren, Francine Oomen en Jacques Vriens.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...