FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
13 januari

Kayak

Kayak
Kayak
Optreden en signeren
Zaterdag 13 januari 2018 13:00 uur
Velvet bij Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 13 januari is de band Kayak om 13:00 uur te gast bij velvet bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van hun nieuwe CD Seventeen zullen zij signeren.

Seventeen
Kayak is een band met een lange geschiedenis. Ton Scherpenzeel, bandlid van het eerste uur, kondigde in de zomer van 2017 de nieuwe line-up aan: "De bezetting waarin de groep zal gaan optreden bestaat behalve uit toetsenist Ton Scherpenzeel, gitarist Marcel Singor en zanger Bart Schwertmann, nu definitief ook uit bassist Kristoffer Gildenlöw (reeds te horen op het nieuwe album Seventeen) en drummer Collin Leijenaar, die onlangs de gelederen is komen versterken."
Seventeen is het zeventiende album van de legendarische Nederlandse progressieve rockband en komt op vrijdag 12 januari 2018 uit. Het is het eerste studioalbum dat bij hun nieuwe label InsideOutMusic! verschijnt.
Het meesterbrein van de band, Ton Scherpenzeel, hoopt dat de bijna compleet nieuwe line-up en platenmaatschappij vele nieuwe deuren voor hen zal openen. De herboren band bewijst met de nieuwe bezetting en het nieuwe album dat de naam van de band – hoewel willekeurig gekozen in 1972 – nog steeds even geschikt is. Net op het moment dat iedereen verwacht dat de boot zinkt, duikt hij op miraculeuze wijze weer op en vaart verder.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...