FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!

Schoolbieb

Steun jouw schoolbibliotheek met je (online) aankoop: lever je kassabon in op school en spaar daarmee voor tegoed op de aankoop van boeken voor de schoolbieb. Meer informatie

Geschenk & Prentenboek

De diamant van Banjarmasin is het Kinderboekenweekgeschenk 2020, geschreven door Arend van Dam. In acht verhalen schrijft hij zich door de geschiedenis van Nederland heen. Van 30 sept t/m 10 oktober 2020krijg je het Kinderboekenweekgeschenk cadeau van je boekhandel bij een besteding van ten minste € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken. Tijdens de Kinderboekenweek is ook het prentenboek Tweeling van Mylo Freeman verkrijgbaar voor €7,25. Een heerlijk kijkverhaal voor de kleintjes!

BOEKENTIPS

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...