FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
4 oktober - Mall of the Netherlands

Dylan Haegens

Dylan Haegens
Dylan Haegens
Meet & greet
Woensdag 4 oktober 2023 16:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands
Toegang gratis, graag aanmelden
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar

Op woensdag 4 oktober is Dylan Haegens om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall of the Netherlands (Leidschendam). Dylan Haegens zal zijn stripboeken signeren en natuurlijk met jou op de foto!

Dylan Haegens - Stripboek 3
Rick is zó lui de laatste tijd dat we jouw hulp nodig hebben! Natuurlijk zijn er nog steeds heel veel grappen te lezen in dit stripboek, maar je kunt zelf een handje meehelpen met het tekenen en inkleuren ervan. Heel veel plezier en succes!

Aanmelden 
De meet & greet met Dylan Haegens is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen plekken voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Kinderboekenweek 4 t/m 15 oktober
Van 4 t/m 15 oktober 2023 vieren we de Kinderboekenweek met thema Bij mij thuis. Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. De winkels van Paagman zijn voor veel lezers hun thuis weg van huis. Voor jou ook? Natuurlijk organiseren we tijdens de Kinderboekenweek allemaal leuke activiteiten, dus kom langs!

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Dylan Haegens
*
*
*
*
*
Dit is een evenement zonder zitplaatsen. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...