FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
14 oktober - Centrum (Den Haag)

Loes Riphagen

Loes Riphagen
Het Kabouterboek
Voorleestheater door Loes Riphagen
Zaterdag 14 oktober 2023 11:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Leeftijdsindicatie: vanaf 3-4 jaar

Kom kabouters zoeken! Op zaterdag 14 oktober is Loes Riphagen om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Loes Riphagen zal vertellen over Het Kabouterboek. Aansluitend zal zij signeren.

Het kabouterboek
Een boek over het leven van de moderne kabouter stond al jaren op het verlanglijstje van Loes Riphagen, de auteur van Coco kan het!. En zodra je de prenten van Het Kabouterboek ziet, snap je ook waarom: alle creativiteit, originaliteit en fantasie waar ze dagelijks van overloopt heeft Loes in dit boek gestopt. En niet te vergeten haar voorkeur voor het tekenen van ieniemienie spulletjes en grapjes op elke pagina. In haar liefdevolle aandacht voor de kabouter, onze kleine (vaak onzichtbare) medemens, laat Loes Riphagen opnieuw zien wat een groots prentenboekenmaker ze is. Loes putte uit alledaagse dingen om de wereld van de kabouters zo tastbaar mogelijk te maken. Kleine kabouter Kik neemt je mee in de wereld van de moderne kabouter. Ontdek hoe kabouters leven, wat ze de hele dag doen en knutselen en hoe ze zich zo goed verborgen weten te houden. Of het nu het stappenplan is voor het maken van een kaboutermuts of een dwarsdoorsnede van een kabouterhuis, op elke pagina kijk je je ogen uit!

Aanmelden
Het voorleestheater over Het Kabouterboek is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten. Liever kabouters zoeken bij onze vestiging in Delft? Klik dan hier!

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Kinderboekenweek 4 t/m 15 oktober
Van 4 t/m 15 oktober 2023 vieren we de Kinderboekenweek met thema Bij mij thuis. Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. De winkels van Paagman zijn voor veel lezers hun thuis weg van huis. Voor jou ook? Natuurlijk organiseren we tijdens de Kinderboekenweek allemaal leuke activiteiten, dus kom langs!

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Loes Riphagen - Centrum
*
*
*
*
*
We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen.
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...