FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
14 oktober - Mall of the Netherlands

Rutger en Thomas

Rutger en Thomas
Rutger en Thomas
Meet & greet en signeren
Zaterdag 14 oktober 2023 11:00-12:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands

Wauw! Rutger en Thomas komen naar de Mall of the Netherlands! Op zaterdag 14 oktober zijn Rutger en Thomas om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om hun boek De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark te signeren. Kom jij ook?

Aanmelden
Er zijn maar een beperkt aantal plekken voor de signeersessie van Rutger en Thomas. Wil jij Rutger en Thomas ontmoeten? Koop dan op onze website een ticket voor een persoonlijke meet & greet met Rutger en Thomas inclusief 1 exemplaar van hun nieuwe boek: De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark. Let op! Je ontvangt alleen een orderbevestiging in je mailbox. Dit is jouw digitale toegangsbewijs tot de meet & greet rij. Bij aanvang van de meet & greet ontvang je het nieuwe boek en kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren.

Voorwaarden
Om de signeersessie in goede banen te leiden en onze dienstverlening te optimaliseren, hebben wij een aantal voorwaarden gesteld:
- Rutger en Thomas hebben maar beperkt de tijd. De signeersessie zal maximaal 1 uur duren.
- Één ticket = één persoon (per kind maximaal één ouder als begeleider). Wil jij met meerdere personen/kinderen in de rij? Koop dan voor ieder persoon een apart ticket.
- Kies bij het kopen van je tickets voor direct betalen. Er kan niet aan de deur betaald worden op de dag zelf.
- Bij het kopen van een ticket ga je akkoord met eventuele foto- en/of video-opnamen. Deze opnames kunnen worden gebruikt voor media-kanalen van Paagman.
- Wil jij naast het boek Het Pretpark ook nog jouw eerdere delen van De avonturen van Rutger Thomas en Paco laten signeren? Dan kan dat. Foto’s, lege blaadjes, post-its, boeken voor anderen worden niet gesigneerd.
- Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn? Neem contact op met onze klantenservice om je order te annuleren en geld terug te krijgen.
- Kijk hier voor de spelregels en voorwaarden voor gesigneerde boeken.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 - Het Pretpark
Het Pretpark is het superspannende derde boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco. Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd? Als Rutger, Thomas en Paco in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing… De avonturen van Rutger, Thomas en Paco is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment. Het Pretpark is het derde deel in de serie. De avonturen van Rutger, Thomas en Paco heeft twee keer de Kinderjuryprijs gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar met De Magische Halsband in 2022 en De Tijdmachine in 2023. Ook zijn De Magische Halsband en De Tijdmachine beide door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Kinderboekenweek 4 t/m 15 oktober
Van 4 t/m 15 oktober 2023 vieren we de Kinderboekenweek met thema Bij mij thuis. Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. De winkels van Paagman zijn voor veel lezers hun thuis weg van huis. Voor jou ook? Natuurlijk organiseren we tijdens de Kinderboekenweek allemaal leuke activiteiten, dus kom langs!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...