FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
15 november

Kees van Kooten

Kees van Kooten
Kees van Kooten
Lezing en signeren
Zondag 15 november 13:00 uur
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Met gepaste trots presenteert Paagman een middag met Kees van Kooten. Zondag 15 november 13:00 uur is hij te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Leve het Welwezen vertelt hij en signeert hij aansluitend.

Leve het Welwezen
Voor Leve het welwezen zette Van Kooten zich aan een selectie van de naar zijn smaak leukste internationale cartoons. Maar op 22 augustus 2014 doorkruiste een zware hartaanval zijn werk aan deze derde humorbundel, waardoor het boek van karakter veranderde.
Leve het welwezen speelt zich nu voor een groot deel af in het ziekenhuis, waar de schrijver op hilarische wijze in conflict raakt met een medehartpatiënt, die, wat getekende moppen betreft, een erbarmelijk gevoel voor humor blijkt te hebben.

 

Kees van Kooten
Op het Haagsch Dalton Lyceum richtte Kees van Kooten samen met Wim de Bie cabaretgroep Cebrah op. Na de middelbare school bleef hij met Wim de Bie samenwerken, eerst met de rubriek Klisjeemannetjes voor het radio-programma Uitlaat. In 1972 richtte Van Kooten met De Bie het Simplisties Verbond op en namen ze wekelijks de actualiteit op de hak. Vanaf 1985 kwam het populaire Keek op de Week elke zondagavond op tv.
Kees van Kooten stopte in 1998 met alle televisie-optredens. Vanaf die tijd wijdt hij zich fulltime aan zijn schrijverscarrière en in 1999 verscheen zijn eerste kinderboek, Het Schaampaard.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...