FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
Maaltijden initiatief Paagman

Eet mee met het Kicking Horse Café!

Eet mee met het Kicking Horse Café!
Maaltijden initiatief Paagman
Eet mee met het Kicking Horse Café!

Wij mogen weer open vanaf maandag 1 juni! Dat betekent wel at wij zullen stoppen met ons (gratis) maaltijden initiatief. Vrijdag 29 mei is de laatste dag dat u kunt mee eten (app vóór 15:00 uur op 28 mei).

Juist nu, in deze moeilijke en onzekere tijden, zijn we enorm dankbaar voor de mensen in onze buurt. We willen graag iets terug doen. Vanwege het coronavirus zitten veel mensen thuis, omdat ze ziek zijn of klachten hebben, of omdat ze kiezen voor zelfisolatie. We missen elkaar en het samen zijn. Daarom zijn we begonnen met het koken en uitdelen van maaltijden! Wij koken iedere dag een gezamenlijke maaltijd in ons Kicking Horse Café, voor die mensen die het nu financieel moeilijk kunnen missen of op een andere manier lastig hebben. Een steuntje in de rug.

Er wordt elke doordeweekse dag (maandag tot en met vrijdag) bij ons gekookt. U bepaalt zelf welk bedrag u hieraan wilt uitgeven, dat kan bij het ophalen van de maaltijd contant of met pin.

Wilt u graag met het Kicking Horse Café mee-eten?
• Geef dit om uiterlijk 15:00 uur de dag voorafgaand aan de dag dat u wilt mee-eten aan ons door via een WhatsApp-bericht op ons mobiele telefoonnummer 06 51 266 599;
• Vermeld in uw bericht voor hoeveel personen u de maaltijd wilt afhalen.
• Wij zouden het natuurlijk een mooi gebaar vinden wanneer u deze maaltijd voor iemand anders zou bestellen en afhalen. Zo kunnen we elkaar in deze uitdagende periode een beetje helpen!
• U kunt de maaltijd(en) tussen 17:00 en 19:00 afhalen in ons Kicking Horse Café in onze winkel aan de Frederik Hendriklaan 217.
• U bepaalt zelf welk bedrag u hieraan wilt uitgeven, dat kan bij het ophalen van de maaltijd contant of met pin.
• Helaas is het niet mogelijk om dieetrestricties aan te geven. We eten wat de pot schaft!
• Er zijn per dag maximaal 30 maaltijden beschikbaar
• Vanaf maandag 1 juni is het Kicking Horse Café weer geopend voor tafelgasten! Dit maaltijdeninitiatief loopt nog t/m 29 mei.

We zien u graag terug bij Paagman! Geef dit initiatief door aan mensen in uw omgeving zodat het zoveel mogelijk mensen kan bereiken.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...