FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Kicking Horse Café

Howdy! Welkom in het Kicking Horse Café bij Paagman

Wij zijn weer open voor take-away! In onze vestiging aan de Frederik Hendriklaan en aan de Lange Poten in het centrum van Den Haag schenken we naast aandacht ook weer koffie! Ook verkopen wij veganistisch gebak van Epicurieus.

De Canadese Rocky Mountains. Het wordt wel het laatste stukje paradijs op aarde genoemd. In 1999 brachten we voor het eerst een stukje van dit paradijs naar Den Haag: in dat jaar opende Paagman de deuren van het Kicking Horse Café.

Bijna 20 jaar later is dit Canadese stukje paradijs hier nog steeds: compleet gerenoveerd in een gloednieuwe jas, maar met hetzelfde gevoel. Een nieuwe menukaart, maar nog altijd  de authentieke Canadese Rocky Mountain Kicking Horse Coffee.

Geniet van goede koffie, goed eten en het goede leven in ons vernieuwde Kicking Horse Café.
Bekijk hier onze menukaart.

De keuken van het Kicking Horse Café is momenteel gesloten. Take-away van koffie, thee en zoetwaren is mogelijk! Bekijk hier onze openingstijden.In onze winkel aan de Lange Poten (Den Haag) kunt u ook genieten van verse koffie, verse sappen, heerlijke taarten en een eenvoudig broodje. De Coffee & Tea-bar is iedere dag geopend voor take-away.

 

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...