FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Reserveer uw tafel in het Kicking Horse Café! En bekijk ons Hygiëneprotocol.

Kicking Horse Café

Howdy! Welkom in het Kicking Horse Café bij Paagman

Reserveer hier een tafel voor uw bezoek aan het Kicking Horse Café! Wij staan te trappelen om u weer te begroeten. Ook is ons gehele menu beschikbaar voor take-away.

Uiteraard nemen wij alle maatregelen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland in acht. Alle veelgestelde vragen kunt u hier vinden.

De Canadese Rocky Mountains. Het wordt wel het laatste stukje paradijs op aarde genoemd. In 1999 brachten we voor het eerst een stukje van dit paradijs naar Den Haag: in dat jaar opende Paagman de deuren van het Kicking Horse Café.

Bijna 20 jaar later is dit Canadese stukje paradijs hier nog steeds: compleet gerenoveerd in een gloednieuwe jas, maar met hetzelfde gevoel. Een nieuwe menukaart, maar nog altijd  de authentieke Canadese Rocky Mountain Kicking Horse Coffee.

Geniet van goede koffie, goed eten en het goede leven in ons vernieuwde Kicking Horse Café.
Bekijk hier onze menukaart.

Het Kicking Horse Café is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden.In onze winkel aan de Lange Poten (Den Haag) kunt u ook genieten van verse koffie, verse sappen, heerlijke taarten en een eenvoudig broodje. De Coffee & Tea-bar is iedere dag geopend.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...