FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Kicking Horse Café

Howdy! Welkom in het Kicking Horse Café bij Paagman

Spannend nieuws! Op 14 mei zijn wij begonnen met de verbouwing van ons Kicking Horse Café op de Frederik Hendriklaan 217. Vanaf eind augustus komen wij terug met een volledig verbouwd en vernieuwd café, waar u weer terecht kunt voor een lekkere kop koffie, broodje of een avondmaaltijd. Dit uiteraard met de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar met een nieuwe, frisse insteek.

Wat betekent dit voor nu?
Doordat we ons volledige café op de schop gooien, zullen sommige dingen een beetje anders gaan dan u gewend bent. Het postkantoor en de muziekwinkel zijn – net zoals de rest van de winkel – nog volledig bereikbaar en in gebruik, maar de doorgang langs het Kicking Horse Café is afgesloten. Dit betekent helaas dat de toiletten momenteel niet in gebruik zijn, want ook die worden vernieuwd.

Daarnaast hebben wij momenteel niet de mogelijkheid om lunch en avondmaaltijden te serveren, maar vóór het Kicking Horse Café, op ons evenementenplein, zullen wij u in een zomerse setting voorzien van een kopje koffie of thee vanaf een speciaal geïnstalleerd koffiebarretje. Kom dus kijken hoe het met de verbouwing gaat onder het genot van een kopje koffie! Ook zullen wij regelmatig via onze Facebook en Instagram updates delen van deze spannende periode.

Tot in augustus!

Bij Paagman in Den Haag vind je aan de Frederik Hendriklaan niet alleen boeken en kantoorartikelen maar ook fantastische horeca. In het Kicking Horse Café drink je heerlijke koffie, een cappucino of een latte machiato. Ook aan de Lange Poten in Den Haag vind je in de vestiging van Paagman een horeca-gelegenheid volgens het concept van het Kicking Horse Café (beperkte menukaart).

Natuurlijk kun je bij Paagman terecht voor thee, frisdrank of een heerlijke vruchtensap, variërend van vers geperste jus d'orange tot smoothie. Probeer ook onze shake van de week met een wisselende combinatie van gezond fruit. Beroemd is onze zelfgemaakte appeltaart waarmee Paagman hoog scoorde en in de prijzen viel. Naast de prijswinnende appeltaart - desgewenst geserveerd met slagroom - vind je ook allerlei andere zoetigheden, van bananencake tot brownie en nog veel meer. In ons Kicking Horse Café kunt u zeven dagen per week genieten van de allerbeste koffie en thee uit de Rocky Mountains in Canada: Kicking Horse Coffee en Celestial Seasonings Tea.

Maar dat is nog niet alles! Wat dacht u ervan om de dag te beginnen met een compleet ontbijt? De geur van versgebakken croissants en ander heerlijk afgebakken brood komt je 's ochtends al tegemoet. Nog niet genoeg Frankrijk bij Paagman? Neem dan een pain au chocolat erbij. Of waan u zo maar aan de andere kant van de Noordzee... met Scrambled Eggs.

Voor later op de dag kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide lunchkaart. Wat vind u van een heerlijk gerecht als onze Canadian hamburger? Paagman bereidt hem uit 180 gram rundvlees met kaas, tomaat, augurk, bacon, mayonaise, ketchup en ijsbergsla. Geserveerd met friet. Scheveningen is bij Paagman en Den Haag natuurlijk letterlijk en figuurlijk nooit ver weg. Probeer eens "onze Scheveningen": een salade met makreel, komkommer, avocado, sla, cherrytomaatjes en citroenvinaigrette. Geserveerd met dagelijks vers gebakken oerbrood. Kiest u liever een vegetarisch gerecht zonder vlees of vis? Ook dan bent u bij Paagman in het restaurant verzekerd van een ruime keuze.

 

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...