FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Kicking Horse Café

Howdy! Welkom in het Kicking Horse Café bij Paagman

Wij zijn open voor tafelgasten! In onze vestiging aan de Frederik Hendriklaan en aan de Lange Poten in het centrum van Den Haag schenken we weer koffie, thee, verse fruitshakes en uiteraard ook heel veel aandacht! Ook voor broodjes en salades kunt u weer bij ons terecht. U kunt gewoon langskomen en kijken of we plek hebben! U wordt aan tafel bediend. Daarnaast zijn we ook geopend voor take-away.

Voor veelgestelde vragen klikt u hier.

De Canadese Rocky Mountains. Het wordt wel het laatste stukje paradijs op aarde genoemd. In 1999 brachten we voor het eerst een stukje van dit paradijs naar Den Haag: in dat jaar opende Paagman de deuren van het Kicking Horse Café.
Ruim 20 jaar later is dit Canadese stukje paradijs hier nog steeds. Met een heerlijke menukaart, en nog altijd de authentieke Canadese Rocky Mountain Kicking Horse Coffee.
Geniet van goede koffie, goed eten en het goede leven in ons Kicking Horse Café.

Bekijk hier onze menukaart.

In onze winkel aan de Lange Poten (Den Haag) kunt u ook genieten van verse koffie, verse sappen, heerlijke taarten en een eenvoudig broodje. De Coffee & Tea-bar is iedere dag geopend voor koffie en take-away.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...