FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Kicking Horse Café

Howdy! Welkom in het Kicking Horse Café bij Paagman

De Canadese Rocky Mountains. Het wordt wel het laatste stukje paradijs op aarde genoemd. In 1999 brachten we voor het eerst een stukje van dit paradijs naar Den Haag: in dat jaar opende Paagman de deuren van het Kicking Horse Café.

Bijna 20 jaar later is dit Canadese stukje paradijs hier nog steeds: compleet gerenoveerd in een gloednieuwe jas, maar met hetzelfde gevoel. Een nieuwe menukaart, maar nog altijd  de authentieke Canadese Rocky Mountain Kicking Horse Coffee.

Geniet van goede koffie, goed eten en het goede leven in ons vernieuwde Kicking Horse Café.
Bekijk hier onze menukaart.

Het Kicking Horse Café is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

In onze winkel aan de Lange Poten (Den Haag) kun je ook genieten van verse koffie, verse sappen, heerlijke taarten en een eenvoudig broodje. De Coffee & Tea-bar is iedere dag geopend.

 

We zijn weer open!

Na een grote verbouwing zijn wij vanaf 25 augustus weer geopend. Helemaal nieuw, maar dezelfde Canadese sfeer:

De Canadese Rocky Mountains. Sommigen zeggen dat dit het laatste stukje paradijs op aarde is. In 1999 brachten we een voorproefje van dit paradijs naar Den Haag: Paagmans Kicking Horse Café opende haar deuren in mei 1999.

Nu, bijna 20 jaar later, is dit voorproefje van het paradijs nog steeds hier, maar is het volledig vernieuwd en klaar om u te dienen - met een geheel nieuwe look, maar met hetzelfde gevoel. Met een gloednieuw menu, maar met de authentieke Canadese Rocky Mountain Kicking Horse Coffee.

Wij zijn er klaar voor: Wake up & Kick ass!
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...