FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Kicking Horse Café

De prijswinnende appeltaart van Paagman wordt dagelijks vers bereid. Appeltaart en nog veel meer gerechten zeven dagen per week verkrijgbaar in het Kicking Horse Café bij Paagman

Howdy! Welkom in het Kicking Horse Café bij Paagman

Bij Paagman in Den Haag vind je aan de Frederik Hendriklaan niet alleen boeken en kantoorartikelen maar ook fantastische horeca. In het Kicking Horse Café drink je heerlijke koffie, een cappucino of een latte machiato. Ook aan de Lange Poten in Den Haag vind je in de vestiging van Paagman een horeca-gelegenheid volgens het concept van het Kicking Horse Café (beperkte menukaart).

Natuurlijk kun je bij Paagman terecht voor thee, frisdrank of een heerlijke vruchtensap, variërend van vers geperste jus d'orange tot smoothie. Probeer ook onze shake van de week met een wisselende combinatie van gezond fruit. Beroemd is onze zelfgemaakte appeltaart waarmee Paagman hoog scoorde en in de prijzen viel. Naast de prijswinnende appeltaart - desgewenst geserveerd met slagroom - vind je ook allerlei andere zoetigheden, van bananencake tot brownie en nog veel meer. In ons Kicking Horse Café kunt u zeven dagen per week genieten van de allerbeste koffie en thee uit de Rocky Mountains in Canada: Kicking Horse Coffee en Celestial Seasonings Tea.

Maar dat is nog niet alles! Wat dacht u ervan om de dag te beginnen met een compleet ontbijt? De geur van versgebakken croissants en ander heerlijk afgebakken brood komt je 's ochtends al tegemoet. Nog niet genoeg Frankrijk bij Paagman? Neem dan een pain au chocolat erbij. Of waan u zo maar aan de andere kant van de Noordzee... met Scrambled Eggs.

Voor later op de dag kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide lunchkaart. Wat vind u van een heerlijk gerecht als onze Canadian hamburger? Paagman bereidt hem uit 180 gram rundvlees met kaas, tomaat, augurk, bacon, mayonaise, ketchup en ijsbergsla. Geserveerd met friet. Scheveningen is bij Paagman en Den Haag natuurlijk letterlijk en figuurlijk nooit ver weg. Probeer eens "onze Scheveningen": een salade met makreel, komkommer, avocado, sla, cherrytomaatjes en citroenvinaigrette. Geserveerd met dagelijks vers gebakken oerbrood. Kiest u liever een vegetarisch gerecht zonder vlees of vis? Ook dan bent u bij Paagman in het restaurant verzekerd van een ruime keuze.

Onze keuken is iedere doordeweekse dag tot 20.00 uur open.

Bekijk hier de actuele menukaart van het Kicking Horse Café (English translation included)

Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken. Deze allergenen kunnen aanwezig zijn in bepaalde ingrediënten die voorkomen in onze zelfgemaakte producten.
Bekijk hier per gerecht welke ingrediënten allergenen bevatten

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...