FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Online 24/7 geopend
MALL: Online 24/7 geopend

Kicking Horse Café

Howdy! Welkom in het Kicking Horse Café bij Paagman

Onze winkels zijn op last van de overheid tijdelijk gesloten voor regulier winkelbezoek: plan hier een private shopping-afspraak. Onze afhaalloketten zijn geopend voor online of telefonisch gekochte afhaalbestellingen. Ons Kicking Horse Café is momenteel helaas nog gesloten. Ook take away is op het moment niet mogelijk.

De Canadese Rocky Mountains. Het wordt wel het laatste stukje paradijs op aarde genoemd. In 1999 brachten we voor het eerst een stukje van dit paradijs naar Den Haag: in dat jaar opende Paagman de deuren van het Kicking Horse Café.

Bijna 20 jaar later is dit Canadese stukje paradijs hier nog steeds: compleet gerenoveerd in een gloednieuwe jas, maar met hetzelfde gevoel. Een nieuwe menukaart, maar nog altijd  de authentieke Canadese Rocky Mountain Kicking Horse Coffee.

Geniet van goede koffie, goed eten en het goede leven in ons vernieuwde Kicking Horse Café.
Bekijk hier onze menukaart.

Het Kicking Horse Café is momenteel gesloten. Bekijk hier onze normale openingstijden.In onze winkel aan de Lange Poten (Den Haag) kunt u ook genieten van verse koffie, verse sappen, heerlijke taarten en een eenvoudig broodje. De Coffee & Tea-bar is iedere dag geopend.

 

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...