FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 20:00 uur
DELFT: Open tot 20:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Kinderboekenweek 2020: En toen?

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!

De diamant van Banjarmasin is het Kinderboekenweekgeschenk 2020, geschreven door Arend van Dam. In acht verhalen schrijft hij zich door de geschiedenis van Nederland heen. Van 30 sept t/m 11 oktober 2020 krijg je het Kinderboekenweekgeschenk cadeau van je boekhandel bij een besteding van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige kinderboeken. Tijdens de Kinderboekenweek is ook het prentenboek Tweeling! van Mylo Freeman verkrijgbaar voor €7,25. Een heerlijk kijkverhaal voor de kleintjes!

Word ook onderdeel van de geschiedenis van Paagman en maak een tijdreis in de winkels van Paagman. Van 30 sept tot en met 10 okt staan de winkels van Paagman vol met boeken over toen, nu en de toekomst. En we organiseren allemaal hartstikke leuke activiteiten. Dus kom maar langs!

Geschenk

Prentenboek

PROGRAMMA
Ontmoet jouw favoriete auteur!

RESIDENTIE ORKEST

Muzikaal voorleestheater
Woensdag 30 september 14:00 uur
Vestiging FRED (Den Haag)

MYLO FREEMAN

Prentenboek Kinderboekenweek
Zaterdag 3 oktober 11:00 uur
Vestiging CENTRUM (Den Haag)

DE RIDDER ZONDER BILLEN

Voorleestheater
Zaterdag 3 oktober 14:00 uur
Vestiging DELFT

GESCHIEDENIS VAN RUIMTEVAART

Voorleestheater
Zondag 4 oktober 13:00 uur
Vestiging CENTRUM (Den Haag)

JOZUA DOUGLAS

Voorleestheater
Zondag 4 oktober 13:00 en 16:00 uur
Vestiging FRED (Den Haag) en MoN (Leidschendam)

CHARLOTTE DEMATONS

Dit evenement zal helaas niet doorgaan

OUDERWETSE BRIEVEN

Dit evenement zal helaas niet doorgaan

JAN PAUL SCHUTTEN

Voorleestheater
Zondag 11 oktober 13:00 uur
vestiging CENTRUM (Den Haag)

AREND VAN DAM

Schrijver Kinderboekenweekgeschenk
Zaterdag 17 oktober 11:00 en 14:00 uur
Vestiging FRED (Den Haag) en MoN (Leidschendam)

Paagman organiseert heel regelmatig evenementen met auteurs. Ben jij al wel eens bij een voorleestheater geweest? Na het voorlezen zet de auteur dan graag een handtekening in jouw boek! Dat is een éxtra mooie herinnering aan een leuke dag. Wist je dat handtekeningen al eeuwen oud zijn? Al sinds mensen kunnen schrijven, worden er handtekeningen gezet. Iemand zet zijn handtekening onder een document om duidelijk te maken dat hij akkoord gaat met de inhoud daarvan. Zo wordt je ook meteen onderdeel van de geschiedenis, want wie schrijft die blijft. Wil jij ook onderdeel van de geschiedenis van Paagman worden? Maak dan je eigen handtekening en laat hem achter bij een van de winkels van Paagman!

Schoolbieb

Boekentips

Tips Kinderboekenweek bij Paagman.nl

2 ARTIKELEN
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...