FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
Februari- vestiging FRED

Kinderkookcafé

Kinderkookcafé
Februari is Kicking Horse Kinderkookcafé maand!
Woensdag 5-12-19-26 feb 14:00 uur 2019
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang 15,- euro
Verzamelen bij kassa van de boekhandel

In februari hebben wij iedere woensdag om 14:00 uur een Kinderkookcafé in ons Kicking Horse Café. Kinderen vanaf 5 jaar leren koken, onder begeleiding van medewerkers van het Kicking Horse Café. Deze maand heeft ieder Kinderkookcafé een thema:

Woensdag 26 februari: Heel Holland Bakt: Cupcakes bakken, versieren en natuurlijk opeten! Helaas is dit evenement helemaal vol, u kunt zich niet meer aanmelden.

Tijdens het Kicking Horse Kinderkookcafé worden eenvoudige gerechten en maaltijden bereid met de kinderen. De kinderen krijgen speciale outfits aan, en zullen als heuse koks aan de slag gaan. Zo komen ze op een eenvoudige en leuke manier in aanraking met de bereiding en de smaak van voedsel. Toegang € 15 per kind, graag aanmelden. Verzamelen bij de kassa van de boekhandel, hier kan ook het toegangsbewijs opgehaald en betaald worden. Indien u vooraf betaald heeft, neem dan uw betaalbewijs mee.

Wil je op mijn feestje komen?
Wist je dat het Kicking Horse Café voor kinderfeestjes ook een Kinderkookcafé speciaal op maat kan maken? Kosten: € 17,50 per kind. Meer informatie via: https://www.paagman.nl/khc-mogelijkheden

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Kicking Horse Kinderkookcafé
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...