FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
vestiging FRED

Kinderkookcafé

Kinderkookcafé
Kicking Horse Kinderkookcafé
Elke eerste woensdag van de maand
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Verzamelen bij kassa van de boekhandel
Toegang 15,- euro
AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Tijdens de Kinderboekenweek organiseren wij op 7 oktober een Kinderkookcafé geheel in teken van het Kinderboekenweekthema En toen...?

Elke eerste woensdag van de maand houden wij een Kinderkookcafé in ons Kicking Horse Café. Kinderen vanaf 5 jaar leren koken, onder begeleiding van medewerkers van het Kicking Horse Café.

Tijdens het Kicking Horse Kinderkookcafé worden eenvoudige gerechten en maaltijden bereid met de kinderen. De kinderen krijgen speciale outfits aan, en zullen als heuse koks aan de slag gaan. Zo komen ze op een eenvoudige en leuke manier in aanraking met de bereiding en de smaak van voedsel. Toegang € 15 per kind, graag aanmelden. Verzamelen bij de kassa van de boekhandel, hier kan ook het toegangsbewijs opgehaald en betaald worden. Indien u vooraf betaald heeft, neem dan uw betaalbewijs mee.

Wil je op mijn feestje komen?
Wist je dat het Kicking Horse Café voor kinderfeestjes ook een Kinderkookcafé speciaal op maat kan maken? Kosten: € 17,50 per kind. Meer informatie via: https://www.paagman.nl/khc-mogelijkheden

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...