FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
24 oktober - Fred (Den Haag)

Kinderyoga

Kinderyoga
Helen Purperhart
Kinderyoga
Woensdag 24 oktober 2018 14:00 uur
Paagman vestiging Fred
Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 24 oktober is Helen Purperhart te gast bij Villa Paagman, Frederik Hendriklaan 217.  Naar aanleiding van haar nieuwe boek Kinderyoga, geeft zij een les kinderyoga. Aanlsuitend zal zij signeren.

 

Kinderyoga - Ontdek je superkracht
Van de bekendste kinderyogadocent Helen Purperhart helpt om kinderen hun superkracht te laten ontdekken. Steeds meer kinderen ervaren druk en stress door school en hun sociale omgeving. Hierdoor kunnen ze slecht slapen, zijn druk, onzeker of angstig. Bij volwassenen helpt yoga om rust in hoofd en lijf te brengen, dit werkt minstens zo goed bij kinderen! Kinderyoga wordt niet voor niets steeds populairder. 'Kinderyoga, ontdek je superkracht' is geschikt voor wat oudere kinderen om zelf te doen maar ook uitstekend geschikt voor ouders om samen met hun kinderen te doen en natuurlijk voor (yoga) docenten. Aan de hand van aansprekende teksten en duidelijke tekeningen kun je de oefeningen uitvoeren.

Helen Purperhart
Helen Purperhart is een van de bekendste kinderyogadocenten en bestsellerauteur van diverse kinderyogaboeken, -kaarten en cd's. Sinds 1998 leidt zij kinderyogadocenten en kindercoaches op.

Heb je een eigen matje: neem deze mee! Balanzs Den Haag heeft matjes ter beschikking gesteld die wij tijdens deze middag kunnen gebruiken. www.balanzs.nl

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...