FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
21 augustus - Fred (Den Haag)

Hommelexcursie

Hommelexcursie
Kirsten Dorrestijn
Korte lezing en hommelexcursie
Zondag 21 augustus 2022 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, aanmelden noodzakelijk
(beperkt aantal plekken)

Op zondag 21 augustus is Kirsten Dorrestijn om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Het boek van de kleine dieren (en de wat grotere) een korte lezing geven en zal samen met de bezoekers en een hommelexpert vertrekken (op de fiets!) naar het Zuiderpark voor een hommelexcursie. LET OP: we hebben slechts 12 plekken.

 

Het boek van de kleine dieren (en de wat grotere)
Voor mooie of interessante dieren hoef je niet naar de andere kant van de wereld, ze zijn ook hier overal te vinden, als je maar goed kijkt. Zelfs het nietigste groenstrookje kan al grappige soorten opleveren. Wat te denken van ons zevenstippelig lieveheersbeestje of de tuinslak? In Het boek van de kleine dieren (en de wat grotere) gaat Kirsten Dorrestijn op pad met verschillende experts om te ontdekken hoe het met de Nederlandse fauna gesteld is. Hoe gaat het met onze egels, waar kun je boomkikkers vinden en hoe zorgen we ervoor dat hommels vrolijk blijven rondvliegen? In 25 reportages neemt Kirsten ons vol enthousiasme mee door het schitterende Nederlandse dierenrijk en laat ze zien hoe we dat zo lang mogelijk kunnen behouden.

Aanmelden 
De lezing van Kirsten Dorrestijn is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, omdat er maar beperkt plaats is.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 21 augustus uitgeleverd worden. Kirsten Dorrestijn zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...