FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
zaterdag 14 oktober

Knikkeruil

Knikkeruil
Knikkeruil
prentenboek van de Kinderboekenweek
zaterdag 14 oktober 2017 12:00uur
Paagman vestiging Fred
Leeftijdsindicatie: vanaf 3 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Maranke en Martijn vertellen over het prentenboek van de Kinderboekenweek. Kom je ook knikkeren zaterdag 14 oktober om 12:00 uur?

 

Knikkeruil
Er is een nieuwe knikker in de groep. Hij heet Uil en hij krijgt geen tijd om te wennen, want er zijn monsters in de buurt. Op zoek naar een goede verstopplek zoeft Uil met de andere knikkers van een fantastische knikkerbaan. Hij rolt langs een onmogelijk putje en hij verdwaalt in een enorm doolhof. Waar moeten ze heen? Dan doet Uil een ontdekking. Hij vindt een nieuwe plek. Daar zijn ze veilig…

Schrijfster Maranke Rinck maakte samen met illustrator Martijn van der Linden het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2017: Knikkeruil. Dit spannende verhaal gaat door als je het uit hebt, er worden knikkerzakjes bijgeleverd om net als Uil door de poortjes te rollen, het prentenboek is namelijk niet alleen een  boek maar ook een knikkerspel.

Martijn van der Linden & Maranke Rinck
Al vanaf hun debuut was het duidelijk dat Martijn van der Linden (1979) en Maranke Rinck (1976) zouden uitgroeien tot de hele groten: Het prinsenkind werd een internationaal succes en daarna volgden er nog vele. Zo won Van der Linden al enkele van de belangrijkste prijzen, zoals de Woutertje Pieterse Prijs, de Golden Parents’ Choice Award, en de kinderjuryprijs van de Biënnale van Bratislava.  Het echtpaar werkte eerder samen aan de Prentenboeken Memorykonijn en Tangramkat.
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...