FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
15 maart

Koos van Zomeren

Koos van Zomeren
Koos van Zomeren
Interview door Jean-Pierre Geelen
Donderdag 15 maart 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 15 maart 2018 is Koos van Zomeren om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Hij wordt geïnterviewd door Volkskrantcolomnist en vogelaar Jean-Pierre Geelen, naar aanleiding van zijn boeken Alle vogels en Nog meer vogels.

Boekenweek
Van 10 tot en met 18 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘Natuur’. De dichtregel van Leo Vroman ‘en toch is alles wat we doen natuur’ is dit jaar het motto bij dit thema. Gezien de feiten van Griet Op de Beeck is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Jan Terlouw heeft het Boekenweekessay van 2018 Natuurlijk geschreven.

Alle vogels
Alle vogels
is een verzamelbundel met alles wat Van Zomeren ooit over vogels geschreven heeft. Zoals zijn eerste stuk De huismus dat hij schreef voor de Nieuwe Revu in 1977. Elke vogel blijkt wat te zeggen hebben over de mens en de wereld waarin we leven. Zijn nieuwste boek Nog meer vogels is een toegift, speciaal voor de Boekenweek, met de vergeten en verborgen vogels.

Koos van Zomeren
Van Zomeren (1946) debuteerde op negentienjarige leeftijd met de dichtbundel De Wielerskoers van Hank. Een bekend boek van Van Zomeren is onder andere Otto’s oorlog uit 1983. Hij schrijft onder meer columns voor het NRC Handelsblad.

Jean-Pierre Geelen
Geelen (1964) is journalist en interviewt regelmatig auteurs over de hun nieuwste boeken bij Paagman.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...