FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
26 februari - vestiging FRED

Carina van Leeuwen

Carina van Leeuwen
Donderdag 26 februari 19:00 uur
Carina van Leeuwen - Masterclass en signeren
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdagavond 26 februari neemt forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen u om 19:00 uur mee in een fictieve moord met haar nieuwe boek Koud spoor. Bij de hierbij behorende Masterclass deel twee gaan we weer een stapje verder in de wereld van forensisch onderzoek.  Bij haar eerste thriller Vuurproef lichtte ze al een tipje van de sluier op hoe de perfecte moord te plegen. Maar hoe nu verder?

Hoe wordt een slachtoffer geïdentificeerd? Wat kun je aflezen aan een skelet? En wat vertelt DNA ons?

Door de ogen van Renee Spaan kijkt u mee naar de zaken, de mensen en de dagelijkse gang van zaken aan het bureau Donumstraat in Den Haag. De beschreven zaken zijn echt gebeurd; omstandigheden, namen en locaties zijn echter verzonnen.

Koud Spoor
Terwijl een hittegolf het land teistert worden in Den Haag, verspreid door de stad, vuilniszakken gevonden met afgezaagde lichaamsdelen erin. Wie het slachtoffer is, is onduidelijk. Tegelijkertijd krijgen forensisch rechercheur Renee Spaan en haar collega's te maken met de dood van de zonderling Ewoud Ravensberger. Omdat er twijfels zijn over de doodsoorzaak, wordt er sectie verricht. Het lijkt een tragische, maar verder onopvallende zaak, totdat Renee een lugubere ontdekking doet die alles volledig op zijn kop zet.
Maar wat Renee tijdens die lange, hete zomer misschien nog wel het meest bezighoudt, is een zaak die 25 jaar oud is. Wat is er precies gebeurd op die dag dat haar vader, die ook bij de politie zat, betrokken was bij een inval in een XTC-laboratorium? Hoe is hij precies om het leven gekomen? En waarom wil iemand koste wat het kost voorkomen dat Renee zich in deze zaak verdiept?

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Carina van Leeuwen
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...