FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
24 maart

Kristina Sandberg

Kristina Sandberg
Kristina Sandberg
Lezing en signeren
Donderdag 24 maart 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

 Wegens omstandigheden zal dit evenement niet plaatsvinden.

Kristina Sandberg
Stockholm, 1953. Maj's echtgenoot Tomas trakteert het gezin op een weekend weg. Maj zou gelukkig moeten zijn maar is het niet. Haar kinderen Anita en Lasse zijn veertien en elf en nemen steeds meer afstand van hun moeder. Tomas worstelt met financiële problemen binnen zijn familiefirma. Maj probeert als echtgenote en moeder een ideale huisvrouw te zijn en wringt zich in allerlei bochten om te voldoen aan de eisen van de maatschappij. Hoe harder ze echter de schijn van geluk probeert op te houden, hoe meer druk er op haar gezin komt te staan.

Leven tot elke prijs
Leven tot elke prijs
is de bekroonde Zweedse bestseller over de worstelingen binnen Maj's gezin. Een gedetailleerde, bijna hypnotiserende vertelling over sociale klassen, relaties, moederschap en de veranderende rol van de vrouw in de twintigste eeuw.

Kristina Sandberg (1971) groeide op in het noorden van Zweden en woont tegenwoordig in Stockholm. Ze debuteerde in 1997 en won de twee belangrijkste literatuurprijzen van Zweden. Dit najaar zal Zorgen voor het gezin verschijnen bij Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...